_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Evet beyler herkezin bildiği gibi minecraft bakanlık tarafından incelemeye alındı önce şu videoyu izleyin lütfen :
Eğer minecraftta şiddet olduğunu düşünüyorsa bakanlık gidip bir gta5i oynayıp bitirsin bakalım ne oluyor.Minecraftta asla şiddet yok afedersiniz ama bazı vele-tleri mod yükleyip araba çaldım demesi kan çıkıyor demesin çok saçma.Bunlar anca modlarla oluyor.Neden gta5i yasaklamıyorlarda minecraftı yasaklıyorlar?Allah aşkına bizim milletimizde kafamı yok yahu? Beyler lütfen videoyu izledikten sonra imzanızı atın yasaklanacaksada sadece gereksiz modları yasaklasınlar ( hepsini değil shader fln işimize yarıyor) şu an fox haberdende nefret ediyorum.Adam gelmiş minecraft çocukları esir alıyor suçu iyi gösteriyor diyor.Anneye bak sen oyunu çocuktan görmüş oyunuda çocuğu bilmiyor gelmiş oyundan kan fışkırıyor diyor o anne gitsin gta5i görsün sonra minecrafta yorum yazsın.Ulan minecraftta kulede doğmuyoruzki be!.Minecrafttaki tek şiddet zombiyi öldürmek be! Oda hayatta kalmak için eğer minecraft yasaklanırsa bu ülkede akıl kalmamış demek bende bukadar imzanızı atın sizde yardım olun ._.