Minecraft yazısı geliyor, sonra açılmıyor.

Abdillll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorunum minecraft yazısı geliyor sonra açılmıyor internetteki videoları söylemeyin lütfen hepsini denedim olmadı hep kullandığım setup var gine ondan kullandım gine aynı sorunu aldım sonra başka launcherlerde denedim değişen bir şey yok maalesef :( ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ ?

Bu arada bilgisayarıma format atmıştım 2 ay oldu minecraftı yüklemeye çalıştığımda bu sorun oldu konuyu yanlış yere açtıysam yetkili arkadaşlar taşıyabilirmi

Son düzenleme:

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Oyunu korsan mı oynuyorsunuz? Çünkü orijinal oyunda Minecraft yazısı gelmesi gibi olay yok.

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
O zaman kullandığınız Launcher'ın (TeamE gibi) orijinal forumuna yazın bunları ya da geliştirici ile iletişime geçin. Ama bu forumda korsana iyi gözle bakılmaz ve kurallar korsana izin vermez.
Önerim oyunu orijinal olarak satın almanız. Böylece hem Mojang'ın kendi desteğinden hem de bu forumdan sonuna kadar yararlanabilirsiniz.

WegasTR

En iyi cevaplar
0
.minecraft içinden launcher ile başlayan her şeyi silin, eğer düzelmezse .minecraft ı silin.

Neferity

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.minecraft klasöründe 'options' adlı bir txt dosyası var onu silicektin heralde öyle hatırlıyorum.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
.minecraft dosyasının içindeki minecraft launcher adlı dosyayı masaüstüne atıp da oyuna girmeyi deneyebilirsin.