ama o skini sadece mineshafterliler görebiliyor adını değiştirmek daha mantıklıYararlı olmuş.Ama skin değiştirmenin daha iyi yollarıda var. Mineshafter vardı artık çalışmıyor ama ben mineshafter squared kullanıyorum onuda deneyin![]()
maalesefama o skini sadece mineshafterliler görebiliyor adını değiştirmek daha mantıklı(birkaç serverde beni rus sananlar var ama
)
İşte diyom adını değiştirmek daha mantıklı bide oyuna yeni başlayanın daha skinle işi olmaz 1 ay sonra multiplayer serverlere girer sonra işi düşer skineİyi bir konu. Ama yeni başlayanlar neden bunları yapsın ki?![]()
ben ilk basladıgım zaman skin yapmıştım kendime 2 hafta sorna multiplayer başladım şuanda 3 aydır mc oynuyorumİşte diyom adını değiştirmek daha mantıklı bide oyuna yeni başlayanın daha skinle işi olmaz 1 ay sonra multiplayer serverlere girer sonra işi düşer skine![]()
Aslında ben oynamaya başladığım ilk gün multiplayer servere girmiştimben ilk basladıgım zaman skin yapmıştım kendime 2 hafta sorna multiplayer başladım şuanda 3 aydır mc oynuyorum![]()
Oda güzelAslında ben oynamaya başladığım ilk gün multiplayer servere girmiştimilk hafta bittikten sonra adımı değiştirdimn skinli oldum
![]()
Zaten ilk deneyimim serverlerde oldu hiç tek oyunculu survival oynamadımOda güzel![]()