jekman
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Alımlara başvuracak kişiler eğerki bir şey bilmiyorlarsa belirtmek şartı ile başvurabilirler [ Derslere katılmak zorunlu ! ]
Bir şey bilmemek ayıp değildir , bilmediğiniz şeylere bilmiyorum derseniz Ders almayı kabul etmiş olursunuz.
Her rütbe kendine göre zorlukları vardır bunun için bilmediğiniz şeyleri belirtin !
Aşşağıdaki rütbelerin yapmanız gerekenler ve kabul etmiş olduğunuz şeyler belirtilmiştir .
Başvurular yakında bakılarak hepsine aynı anda cevap verilecektir.
Server hazırlık sürecindedir , bunun için şimdi başvurun ön başvuru gibi.
Rütbelere verilecek olan krediler =
Rehber : 4 Kredi
Builder : 8 Kredi
Eğitici : 14 Kredi
Reklamcı : Kendi kazandığı
Açık olan rütbeler =
Rehber
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Rehberliği biliyormusun Evet / Hayır ? =
Oyun içi aktiflik derecen =
Hep saygılı olacakmısın ne olursa olsun ? =
Skype veya facebook =
Gereklilik = Sen rehbersin bunun için baş rehber olana kadar derslere katılma zorunluluğunuz bulunmaktadır .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Builder
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Yaratıcılığın iyimi Evet / Hayır ? =
Skype veya facebook =
Gereklilik = Size direk gm 1 felan verilmeyecek boş bir arazide yükselene kadar istenilen buildler ve build sergisine hazırlanacaksınız .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eğitici
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Potansiyeliniz varmı Evet / Hayır ? =
Skype veya facebook =
Eğitici olacak kadar iyi bir dinleyicimisin ? =
Gereklilik = En yüksek yük size binmekte , siz kurucudan ders alıp rütbelerin en üstleri ile ders vereceksiniz , esas sorumluluk bu kişide denilebilir.
Not = bir şey bilmenize gerek yok bildiklerinizi öğreteceksiniz diyebiliriz.
Reklamcı
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Youtubede Abone Oranın ? =
Ne kadar çok reklam yapabilirsin ? =
Reklamları serverlarda yapmayacağıma söz veriyorum Evet / Hayır =
Gereklilik = Reklamcı olacağınız için yetkililerden FLY isteyebilirsiniz , bizim için web sitelerinde ve facebook mc sitelerinde reklam yapmanız yeterlidir .
[ Yaptığı reklamları sitemizden destek olarak bize gönderin ve oyun içi gerçek paranızı [ Kredinizi ] alın. ]
|- Kabul Ediyorum -|
Gün içi olacak oyun içi derslere ne kadar sürerse katılacağımı kabul ediyorum .
Zamanım var ve aktif olacağım.
İstisnalar hariç son derece saygılı olarak ciddiyet içinde idare edeceğim.
Verilen görevleri veya işleri sonuna kadar yapmaya çalışacağım.
|- Şart Name -|
Yaptığım şeyleri ayrıldığımda veya kovulduğumda geri istemeyeceğim.
Herşeyi kabul ediyorum , verdiklerinizi sorgulamayarak yapacağım.
Daha fazlasını istemeyerek yükselmeyi bekleyeceğim [ İstisnalar Hariç ]
Saygı herşeydir , helede rehbersen nevsime hakim olamam diye bir şey yoktur !
- Biraz Bilgi -
Serverımız Survival tarzındadır ve özellikleri çoğu survival 'dan değişiktir bunun için rütbeleri sorgulamayın , server tam olarak samimiyetsiz bir yer değildir sevgi çerçevesinde her şey yerli yerinde olacaktır.
Bir şey bilmemek ayıp değildir , bilmediğiniz şeylere bilmiyorum derseniz Ders almayı kabul etmiş olursunuz.
Her rütbe kendine göre zorlukları vardır bunun için bilmediğiniz şeyleri belirtin !
Aşşağıdaki rütbelerin yapmanız gerekenler ve kabul etmiş olduğunuz şeyler belirtilmiştir .
Başvurular yakında bakılarak hepsine aynı anda cevap verilecektir.
Server hazırlık sürecindedir , bunun için şimdi başvurun ön başvuru gibi.
Rütbelere verilecek olan krediler =
Rehber : 4 Kredi
Builder : 8 Kredi
Eğitici : 14 Kredi
Reklamcı : Kendi kazandığı
Açık olan rütbeler =
Rehber
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Rehberliği biliyormusun Evet / Hayır ? =
Skype veya facebook =
Gereklilik = Sen rehbersin bunun için baş rehber olana kadar derslere katılma zorunluluğunuz bulunmaktadır .
Builder
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Yaratıcılığın iyimi Evet / Hayır ? =
Skype veya facebook =
Gereklilik = Size direk gm 1 felan verilmeyecek boş bir arazide yükselene kadar istenilen buildler ve build sergisine hazırlanacaksınız .
Eğitici
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Potansiyeliniz varmı Evet / Hayır ? =
Skype veya facebook =
Eğitici olacak kadar iyi bir dinleyicimisin ? =
Gereklilik = En yüksek yük size binmekte , siz kurucudan ders alıp rütbelerin en üstleri ile ders vereceksiniz , esas sorumluluk bu kişide denilebilir.
Not = bir şey bilmenize gerek yok bildiklerinizi öğreteceksiniz diyebiliriz.
Reklamcı
Ad =
Oyun ismi =
Yaş =
Youtubede Abone Oranın ? =
Ne kadar çok reklam yapabilirsin ? =
Reklamları serverlarda yapmayacağıma söz veriyorum Evet / Hayır =
Gereklilik = Reklamcı olacağınız için yetkililerden FLY isteyebilirsiniz , bizim için web sitelerinde ve facebook mc sitelerinde reklam yapmanız yeterlidir .
[ Yaptığı reklamları sitemizden destek olarak bize gönderin ve oyun içi gerçek paranızı [ Kredinizi ] alın. ]
|- Kabul Ediyorum -|
Gün içi olacak oyun içi derslere ne kadar sürerse katılacağımı kabul ediyorum .
Zamanım var ve aktif olacağım.
İstisnalar hariç son derece saygılı olarak ciddiyet içinde idare edeceğim.
Verilen görevleri veya işleri sonuna kadar yapmaya çalışacağım.
|- Şart Name -|
Yaptığım şeyleri ayrıldığımda veya kovulduğumda geri istemeyeceğim.
Herşeyi kabul ediyorum , verdiklerinizi sorgulamayarak yapacağım.
Daha fazlasını istemeyerek yükselmeyi bekleyeceğim [ İstisnalar Hariç ]
Saygı herşeydir , helede rehbersen nevsime hakim olamam diye bir şey yoktur !
- Biraz Bilgi -
Serverımız Survival tarzındadır ve özellikleri çoğu survival 'dan değişiktir bunun için rütbeleri sorgulamayın , server tam olarak samimiyetsiz bir yer değildir sevgi çerçevesinde her şey yerli yerinde olacaktır.