Minecraft yere bakınca kasma gitme - yukarı bakınca kasma gelme -,-

Phanratade

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlıktada dediğim gibi yere bakınca fps 80-90-100 oluyor yukarı bakınca 15-17-18 gibi şekiller oluyor.. Bunun sorununu bilene şifresi değiştirilen ve her sunucuya giren, PREMİUM HESAP VERECEĞİM. Lütfen bilenler dikkate alsın! Benim için çok önemli.

KASMA YOKKEN

KASMA VARKEN..

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chunk load ile ilgili bir problem bu. Başka renkler geldikçe daha az FPS alıyorsun. Ayarlardan Smooth Lightning vs. düşür. Öyle dene. Özellikle MipMap seviyesini sıfırla. En önemlisi o...[DOUBLEPOST=1428250790,1428250750][/DOUBLEPOST]Edit: Premium demişsin yeni farkettim :D

Phanratade

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chunk load ile ilgili bir problem bu. Başka renkler geldikçe daha az FPS alıyorsun. Ayarlardan Smooth Lightning vs. düşür. Öyle dene. Özellikle MipMap seviyesini sıfırla. En önemlisi o...[DOUBLEPOST=1428250790,1428250750][/DOUBLEPOST]Edit: Premium demişsin yeni farkettim :D
Render Distance 8 zaten.

yalovalı

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunun sebebi ekran kartının kaldırmaması yere bakarken sadece bir chunk yükler kasmaz yukarı bakarken bisürü chunk yükler kasar
render distanceyi iyice düşür kalite ayarını fancy değil fast yap

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada bir şey dikkatimi çekti ? 499 MB ram nedir o kadarcık ram yetmez ki oyuna ?
Edit profile kısmından JVM arguments bölümüne -Xmx1024M -Xms1024M yazar mısın ?

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritada olan ağaçlar - buildlerden dolayı.

Düz bir dünya aç 0 kasma olur. Deneyebilirsin.

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Yumuşak ışıklandırma kapalı . Parçacıklar en az. Bulutlar kapalı . Öyle dene birde gücü arttır.