Minecraft Yönetim Scripti [WEB]

Expressmen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
upload_2017-5-7_21-18-42.png

Resimde görebileceğiniz gibi minik, sade bir scriptim var. Minecraft olaylarında daha yeniyim. Neler ekleyebilirim? Bitince paylaşabilirim :)
// Mute,Enchant eklendi..

Son düzenleme:

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mute, Enchant ve Bugtan kurtar seçeneği (Spawna ışınlama) ekleyebilirsin. Ayrıca Üst tarafa RAM, HDD ve işlemci kullanım grafiği eklersen tadından yenmez, umarım emeğinin hakkını alırsın başarılar dilerim :)

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Sunucu durdur/başlat ekleyebilirsin.
@CapScroll arkadaşımızın dediği gibi RAM HDD kullanımınıda ekleyebilirsin.
Oyuncunun yetkisini al/ver kısmını tek bir seçenek haline getirebilirsin.

Expressmen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu durdur/başlat ekleyebilirsin.
@CapScroll arkadaşımızın dediği gibi RAM HDD kullanımınıda ekleyebilirsin.
Oyuncunun yetkisini al/ver kısmını tek bir seçenek haline getirebilirsin.
Öncelikle durdur/başlat kısmı sadece stop ve reload komutlarını çalıştırırsam olur ve bu panel oyun açık değilken çalışmıyor.
RAM ve HDDyi php ile yapmayı deneyeceğim.
Yetki al ver kısmı tek seçenek yaptım teşekkürler.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çekirdek sunucularda birden çok sunucu bulunur. Tek panelden birçok sunucuya komut gönderme seçeneği olmalı. Kutucuğa tıklayacaksın sunucu adları çıkacak, seçtiğin sunucuya komut gönderebileceksin. Bunu eklemelisin.

Ek olarak scripte arka plana bulanıklaştırılmış güzel bir Minecraft fotoğrafı koyarsan tadından yenmez. Çünkü bu şekilde çok tekdüze duruyor. Biraz renk katarsan harika olur.

Son olarak ise scripti biraz daha modernleştir. Daha estetik ve şık bir tasarım olsun. Dediğim gibi çok tekdüze duruyor. İlerde harika bir scripte dönüşeceğini umut ediyorum. Kolay gelsin. :)

Expressmen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çekirdek sunucularda birden çok sunucu bulunur. Tek panelden birçok sunucuya komut gönderme seçeneği olmalı. Kutucuğa tıklayacaksın sunucu adları çıkacak, seçtiğin sunucuya komut gönderebileceksin. Bunu eklemelisin.

Ek olarak scripte arka plana bulanıklaştırılmış güzel bir Minecraft fotoğrafı koyarsan tadından yenmez. Çünkü bu şekilde çok tekdüze duruyor. Biraz renk katarsan harika olur.

Son olarak ise scripti biraz daha modernleştir. Daha estetik ve şık bir tasarım olsun. Dediğim gibi çok tekdüze duruyor. İlerde harika bir scripte dönüşeceğini umut ediyorum. Kolay gelsin. :)

Kurulum kısmı olacak, o kısımda sunucu bilgilerini ayarlayabileceğiz yani. Tek panelden birçok sunucuya göndermeyi yapabilirim. İyi fikir (y)

Minecraft resmi koymayı düşündüm fakat benim front end bilgim %20 :D o yüzden Bootstrap kullanıyorum.
Scripti yayınladıktan sonra geliştirmeyi pek düşünmüyorum. Bir arkadaşım için websend kullanımını araştırdım, yaptım. Önerilerin için teşekkürler. Kolay gelsin