Minecraft Youtube Kanalına Alım Var Filmler İçin İçeri Gir!!

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzel bi kanal açıcam diyorsunda. Yani konu Minecraft olunca yabancı dil bilmen gerek. Türkçe olarak çekersen bir noktaya kadar. En azından yabancı dil (ingilizce yada ispanyolca) olarak baya bi ilerlersin. Sadece bir oyunda kitlersen kendi abone kitlenide kitlemiş olursun. Yani, Minecraft filiminden çok solidwork ve autocad öğrenirsen (MEB de bunların kursları mevcut) daha adam gibi bir adım atmış olursun hemde 3milyar maaşı garantilersin seltifika ile <P. Ama ilk benim gibi Grafik ve animasyon öğrenmeye çalış, sonra çok sorun yaşarsın.

Ya da direk başka oyun çekin kardeşim. Minecraft çekince plaket falan mı veriyorlar. Bizim niye haberimiz yok eğer öyleyse.

SılaGün

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İstediğimiz oyunu çekeriz. Ayrıca kanalda sadece minecraft videoları geleceğini kim söyledi? Ben başka oyunları da atıcam. Bu alım sadece filmler için. 2.si Türkçe çekmemde bir sorun yok. Almanca ve İngilizcede biliyorum. Ghost Gamer İngilizce mi çekiyor? Veya bir oyunda kitleme falan *************? Arkadaşlar saçma yorumlar yapmayın.[DOUBLEPOST=1439458841,1439458749][/DOUBLEPOST]Ben Türk'üm kardeşim. Niye İngilizce video çekeyim? Türk olupta İngilizce video çek millet ağzını bırakıp başka taraflarıyla güler

Son düzenleme: