Minecraft yüklenmiş map hologramları silme

SadeceNiko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Serverim için map yükledim ama map de hologramlar var .
Onların hepsini nasıl sile bilirim . Şimdiden teşekkürler !
Bide acil ...

Climpy

System.out.println("Hello world!");
En iyi cevaplar
2
Eğer Holographic Displays'a ait ise /hd delete <Hologram İsmi> şeklinde silebilirsin.
Eğer ArmorStand ile yapılmış ise /kill @e[type=ArmorStand]

SadeceNiko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Bunları önceden denedim hiç bi türlü olmuyo . Bu mepi kullananlar hologramla yapmış ama onlardakı kayıtlarda hologram mevcud bizdeki hologramlarda bu hologramlar yok .

Climpy

System.out.println("Hello world!");
En iyi cevaplar
2
Bunları önceden denedim hiç bi türlü olmuyo . Bu mepi kullananlar hologramla yapmış ama onlardakı kayıtlarda hologram mevcud bizdeki hologramlarda bu hologramlar yok .
Olması gerekiyor Holographic Display eklentisinde ki hologramlar gizli armor standlere verilen renkli tagler ile oluşuyor olması gerekiyor.

Antnms

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Holographic displays'ın dosyalarını sil yani java plugini değil klasörünü sil reload at

SadeceNiko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Malasef oda olmadı neyse ben çözümü farklı yolla yapdım . Ama Bu KOnu daha aktifleşir başka zamanlar .
Konu Kilit

SadeceNiko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
O mapi world editle kısım kısım (mapin büyüklüğü ile alakalı) kopyalayarak başka dünyaya yapışdırdım sonra orjinal map dünyasını sildim yeniden normal dünya ekleyib oraya o mapi yeniden kısım kısım yapışdırdım yada kopyaladım . Evet uzun ama değer .

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Bence Aldığın Mapin Plugin Paketi Olmalı. Oradaki Paketi Kopyala. Daha Sonra Sunucuya At. Daha Sonra Klasörü Sil. Hazır Olur.

ArrowAlperen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0