Minecraft ...

capsl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamın Aleykum . Ben Metin2 Adlı Oyun Üzerinde Sunucu Açarak Paramı Çıkartıyordumki Artık Eskisi Kadar Getirisi Yok . Bütün Dosyalar Meydanda .
Game Source , Client Source vs. Piyasa Kötü Durumda Bu Yüzden Metin2 Adlı Oyun Üzerinde Çalışmayı Bırakıp Farklı Bir Oyun Arıyordumki Kardeşimin Bu Oynadığı Oyunu Gördüm . Oynadığı Serverin Sahibi 15 Dakika İçinde 3 Adet MEGA VIP Sattı MEGA VIP'DE 30TL Bu İşte Para Olduğunu Düşünerek Bu Konuyu Açıyorum .

Bildiğim Kodlama Dilleri ;

C#
C++
Pyhton
LUA
PHP
HTML

Bu Oyunda Bir Sunucu Açarsam Bunlar İşimi Görürmü ? Ve Bu Oyunu LINUX Veya FREE BSD Üzerine Uyarlamayı Düşünüyorum Bu Mümkünmüdür ?

Ayrıca +500 ONLINE Sunucunun Ortalama Geliri Ne Kadardır . Sice Bu İşe Başlamalımıyım ? İyi Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum .

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence şu an hiç başlama.
EULA geldiğinden beri vip satışları artık yasaklanıyor.
Bunun yerine başka bir oyun bulabilirsin...

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Eula son oyuncuya bile gelmedi daha baslayabilirsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bence başlama her an eula gelebilir Team Fortres 2 sunucusu açmayı deneyebilirsin yada CS onu hala oynayan var

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ya başlarsın başlarsın da çok orjinal olmalı
Ya çok iyi bir hub o da SonOyuncu yüzdelikte büyük kısım
+500 olması zor çünkü Türkiyede oyuncu kitlesi bozuk
Lapis diye bir meret var o olmazsa sunucu zor işler hub olmazsa
Tabi o 15dk 3 vip zor
Şanslıdır adam Bazen 3 ayda bir vip alınır bazen hergün
Yani Sakat iş düşün gir

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim sunucu açacaksan Faction açma onun yerine git güzel bir ekibi olan, sağlam bir mimarisi olan sunucu aç. Zaten Minecraft Java üzerine kurulu olduğu için Java öğren zaten çok basit bir dildir. 1 Hafta önceden sunucunun reklamını buradan yap ve Whitelist istiyorsan oyunun içinden olsun, örneğin sunucunun konusunda birkaç şeyin altını çiz ve not olarak "Altı çizili sözcükler sunucunun whitelist idir" yaz :D biraz saçma oldu Whitelist ama 1 hafta içinde kimler başvuru yapar bilemem...

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mojang sunucularda vip satisi gibi olayları kısmen yasaklıyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam açıklamak gerekirsek hiçbir oyuncu başka oyuncudan para vererek üstün olamaz
Ve BENCE bu kural gayet güzel olmuş bileğinin kuvvetiyle eşya kasana pro10 adam dalıp öldürmesi gıcığıma gidiyordu...

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir kodlama diline gerçekten hakimsen zaten javayı öğrenmen birkaç gününü alacaktır diye düşünüyorum. Minecraftta para için sunucu açan insanlardan da ayrı bir tiksinir oldum. Tek derdiniz para kazanmaksa lütfen gidin bi işte çalışın, burda harcayacağınız zamanın yarısına çok güzel maaş alabilirsiniz.

Gerçekten sunucu açmak istiyorsan ilk olarak bi sunucuları keşfet, premium sunuculara gir ve gerçekten kaliteli ve özgün yapımları gör. Kodlama bilmeden bile çok güzel sunucular tasarlayan arkadaşlarım var, hazır eklentiler var bukkit.org da. Bunları güzel koordine ederekte başarabilirsin. Java ile kendi pluginini yapmak zor bi iş değil ancak kendi eklentilerinin stabil olması için yani sorunsuz çalışması ve hiçbir koşulda hata vermemesi için biraz deneyime ihtiyacın var. Temel videoları izleyerek başlayabilirsin.

Not: her plugini ben yaptım diyene inanmamanızı tavsiye ederim. Türkiye'de bu işi özgün yapmaya çalışan az insan var :)