minecrafta bi mod yükledim ama füzeyi fırlatamıyorum

gfxrtuy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecrafta bi mod yükledim modda füze falan var füzeyi kurdum tıklayınca koordinat istedi yazdım ama füze ateşlenmedi bi yardım etseniz mümkünse youtubeden video olmasın bende bi arıza var youtube açılmıyor

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazen böyle sorunlar olabiliyor mesela bnde tnt mod vardı oyuna yeni özelliklerde tntler ekliyordu . Tnt yi koydum patlatmak için ateşle yakınca tnt kayboluyordu . Yani bendeki tnt mod tntleri bozduysa sendeki füze mod da füzeleri bozmuş olabilir . Ne yazık ki bnm sorunuma modu baştan yüklemek de çare olmadı bende o modu boşverdim artık :) Ama sen umudunu kaybetme başka sitelerden yüklemeyi falan dene

gfxrtuy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazen böyle sorunlar olabiliyor mesela bnde tnt mod vardı oyuna yeni özelliklerde tntler ekliyordu . Tnt yi koydum patlatmak için ateşle yakınca tnt kayboluyordu . Yani bendeki tnt mod tntleri bozduysa sendeki füze mod da füzeleri bozmuş olabilir . Ne yazık ki bnm sorunuma modu baştan yüklemek de çare olmadı bende o modu boşverdim artık :) Ama sen umudunu kaybetme başka sitelerden yüklemeyi falan dene
yok ya neyse şimdi çalıştı