GaLaxY
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hmm birde android telefonlar gelebilirse güzel olur.Başka isteğiniz SAAWD:AW:sAW:W:QD::WQ
QW::WWEDqwe:WQE:WE:WE:
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hmm birde android telefonlar gelebilirse güzel olur.Başka isteğiniz SAAWD:AW:sAW:W:QD::WQ
QW::WWEDqwe:WQE:WE:WE:
Notch açıkladı: v123231232.3233.2 güncellemesiyle telefonlar gelecekmiş.Hmm birde android telefonlar gelebilirse güzel olur.
Çüş artıkHmm birde android telefonlar gelebilirse güzel olur.
Mobların yokolması minecraft sevincimi yokeder.
Yeni biyom ve terkedilmiş kaleler istiyorum ve orada sandıklar falan çok şeyler olsun.
Hele şükür gelebildin seni bekliyorduk knk LAN AZ YAVAŞ OLUN YETİŞEMİYORUM BİLDİRİMLEREMobların yokolması minecraft sevincimi yokeder.
Yeni biyom ve terkedilmiş kaleler istiyorum ve orada sandıklar falan çok şeyler olsun.
Hele şükür gelebildin seni bekliyorduk knk LAN AZ YAVAŞ OLUN YETİŞEMİYORUM BİLDİRİMLERE![]()
artık Notch minecraft yapmıyoki diğer oyunları geliştirebilmek için mc i geliştirmeyi bırakmak zorunda kalmış Jeb yapıyor bastır Jeb!Notch açıkladı: v123231232.3233.2 güncellemesiyle telefonlar gelecekmiş.
artık Notch minecraft yapmıyoki diğer oyunları geliştirebilmek için mc i geliştirmeyi bırakmak zorunda kalmış Jeb yapıyor bastır Jeb!
AA NEDEN TAMAMEN Mİ AYRILDI NOTCH ?![]()
Hadi canımbenim günlük 160 bildirim falan geliyor
O kadar çok kişi tanıyorki beni knk ile başlıyorlar
sahi kimdin![]()
evet ayrıldı tamamen diğer oyunlar alpha sürümünde kalmış daha minecraft V sürümlerine gelcek diğerleri daha alpha da şurdan okuyabilirsin tabi ingilizcen varsa google çeviri yapma anlamsız şeyler çeviriyo al linkAA NEDEN TAMAMEN Mİ AYRILDI NOTCH ?![]()
ulan şu abiler yüzünden neler çekiyoruz be ! :/Herobrine yüzünden
verdiğim linki okumadan cevap verme herobrine yüzünden yapmamışHerobrine yüzünden