Minecrafta Geri Dönmeli Miyim?

Minecrafta Geri Dönmeli Miyim?

• EVET

Kullanılan: 3 37.5%
  • HAYIR

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

HanımKeleşiGetir

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar.Ben forumun yeni üyesiyim.Aslında Eylül 2012'den beri takılırım ve Biri 2012 Biri Ocak 2015 tarihinde açılmış üzere 2 tane sınırsız banlı hesabım var:ban:B)2012 yılının Ramazan aylarında ilk 1.3.2 sürümüyle Minecraftla tanıştım.Ama 8 aydır Minecraft oynamadım.Çok büyük haritalar yapıyordum hep format atarak silindi.Ama öyle böyle değil aşırı büyük.Adalara şehirler,survivalde şehirler yapıyordum.Hatta her detayına dikkat ederek çok büyük bir Pripyat haritası bile yapmıştım.Şimdi o haritalar olsa var ya:emin:Yedeklemeyi unutan kafamı :öl:Neyse.Acaba eskisi gibi Minecraft oynasam mı.Geri dönsem mi.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayır sakın yapma öyle bir şey.Artık minecraft bitti.Eskiden çok eğlenceli nadir factions sunucular vb. vardı.Eskiden her şey daha güzeldi.Şimdi ise adım attığın yer factions sunucu.Herkes kendini mimar sanıyor.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Minecraft yine aynı Minecraft. Kötü bir yanı yok.
Türk sunucular battı..
Premium değilsen başlama..

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, bende dönmek istiyorum. Şöyle baştan survival oynayacak arkadaşlar arıyorum. Oynamak isteyen yazabilir buraya. Artık gerçekten lapistir, faction baydı. Minecraftın dışına çıkıyor.