Launcherle Alakası Yok Client Kodlaman LazımYani ben c# tan launcher yapıyorum başkaları benim launcherimden girince sv kısmında benim svmde görünsün
Gerek yok. Minecraft'ın kurulu olduğu klasörde (Örn: %appdata%/.minecraft), "servers.dat" dosyasını ara. Bu dosya sunucu listesini içermekte. Ama direkt elinle editlersen işler karışabilir. İçeriği binary çünkü, text/string değil. Normal oyunu aç, sunucunu ekle ve "servers.dat" dosyasının yedeğini al. Minecraft'ı indirtirken bu dosyayı da indirmelerini sağla. Oyun açıldığında sunucun çıkacaktır.Launcherle Alakası Yok Client Kodlaman Lazım
Teşekkür ederimGerek yok. Minecraft'ın kurulu olduğu klasörde (Örn: %appdata%/.minecraft), "servers.dat" dosyasını ara. Bu dosya sunucu listesini içermekte. Ama direkt elinle editlersen işler karışabilir. İçeriği binary çünkü, text/string değil. Normal oyunu aç, sunucunu ekle ve "servers.dat" dosyasının yedeğini al. Minecraft'ı indirtirken bu dosyayı da indirmelerini sağla. Oyun açıldığında sunucun çıkacaktır.
Ne demek önemli değil, kolay gelsinTeşekkür ederim