Minecraft'a ilk Başladığınızda...Neler Yaptınız

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
Minecraft'a ilk başladığınız veya indirdiğinizde neler yaptınız?
Ben ilk başlarda survivaldan korkardım ve hep creative oynardım
Creative'de de Tnt koyup patlatıdırdım :D
İlk survivalda 16 odun kasıp yeraltında yaşadım korkudan
Aslında oyun çok eğlenceli ama asıl korkunç olan yalnızlık biyom sesleriydi
Peki ya Siz İlk Başladığınızda Neler Yaptınız?

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ben Sonradan gelenlerdenim 1.5.2 :( keşke önceden bilseydim oyunu
Bilemediiimmm Bileemeeedimmm

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Beta 1.6.6da başlamıştım ve zombi öldürmüştüm. O zamanlar zombiden et değil de tüy düşerdi, bıçak sanmıştım tüyü, sonra Creeper'a dalmıştım ve ölmüştüm ne hoştu o zamanlar hahaha!

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
simdi oyunun tadı yok[DOUBLEPOST=1411225115,1411225078][/DOUBLEPOST]bilirim tüy düşmesini minecraftı alphadan beri takip ettim 1.4.5 te oldu nasip :(

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Çoğunluk sanırsam full sürümde başlamış. Höhöhöh beta zamanları çakzeldi sonra Beta 1.8 ile bozdu harbiden. Hele hele 1.0.0 ile -_-

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:) 1.8 (full) oyuna kazık atmışlar gibi bi versiyon yakında alpha bile baslarım o derecce kötü :(

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yaklaşık 15 stacke yakın demir toplamıştım ve ne işe yaradığını bilmiyordum. Ayrıca evimi dağın içine değilde yerin içine yaptım. Pencere koyamadığım için hiç hoş durmuyordu ilk yaşadığım ev..

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Çoğunluk sanırsam full sürümde başlamış. Höhöhöh beta zamanları çakzeldi sonra Beta 1.8 ile bozdu harbiden. Hele hele 1.0.0 ile -_-
Ben de betada başladım :D Tüy farmı yapmıştım :D Yatak da yoktu çok sıkılıyordum. Sonra yatak geldi duvara sıkışmalar falan bi süre ara vermiştim :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beta 1.8 öncesi başladığımda yaratıklardan haberim yoktu ormanda mal mal geziniyordum sonradan lava düşme gibi kötü deneyimler ve pro oldum -,-