mealican
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
üzümü ye bağını sorma aslan4 mu vereyim 3 mu 4 sanki biraz zorlar gibi düşünüyorum.
üzümü ye bağını sorma aslan4 mu vereyim 3 mu 4 sanki biraz zorlar gibi düşünüyorum.
Yok canım sıkıntı etme benim 4 GB Ramım var 2 veriyorum4 mu vereyim 3 mu 4 sanki biraz zorlar gibi düşünüyorum.
Işte nasil basvurcagimi anlamadimİlk attığı link yazar ekibi için yani forumda yazar olamak tabi bunu ücretli yapabilirsin veya gönüllü diğeri ise bölüm moderatörü olmak için yani misal minecraft bölümü modu olmak için.
yaradanın dediği gibi "oku!"Işte nasil basvurcagimi anlamadim
Konu içeriğinde sana link veriyorlar :/Işte nasil basvurcagimi anlamadim
Ha yani o söyledikleri yere konu açıcam onlarda bana başvuru linki aticaklar umarim yanlış anlamamış ımdırKonu içeriğinde sana link veriyorlar :/
Sana başvuru yapacağın yerin linkini veriyorlar konu içindeHa yani o söyledikleri yere konu açıcam onlarda bana başvuru linki aticaklar umarim yanlış anlamamış ımdır
Ben konu actimSana başvuru yapacağın yerin linkini veriyorlar konu içinde![]()
Tamamdır bizler göremeyiz orayı kişiye ve yöneticiye özeldir
Umarim secilirimTamamdır bizler göremeyiz orayı kişiye ve yöneticiye özeldir![]()
Hayır sunucuya değil minecraft oynarken kasiyor bende araştırdım kalmaması icin mc ye ram verin diyorlar bende ne kadar vereceğimi bilmediğim için konu actimRam miktarı oyuncu sayınıza göre değişiklik göstermeli, eğer fazla oyuncu sayınız var ise anlık veriler çoğalacağından dolayı RAM ihtiyacınız artacaktır. Bu sorunun cevabını en iyi siz bilirsiniz, timing raporlarını atarsanız, size yardımcı olabilirim.
Bu konuda pek bilgim yok açıkcası :/Hayır sunucuya değil minecraft oynarken kasiyor bende araştırdım kalmaması icin mc ye ram verin diyorlar bende ne kadar vereceğimi bilmediğim için konu actim