Minecraft'a Mod Nasıl Yüklenir? (Resimli Anlatım) [Forge'u Installer ile kuracaksanız]

talha6851

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Drowhake tamam kardeş eksiğimi anladım saol :)
Ben hiç ziple falan uğraşmadığım için yazmayı unutmuşum.[DOUBLEPOST=1398974987,1398974844][/DOUBLEPOST]
bn premiumum ama mods klasöür yok mods klasörü kaldırılmış
Kardeş konuda birkaç yeri eksik yazmışım @Drowhake bana hatırlattı. Beni affedin :p[DOUBLEPOST=1398975462][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar "mods" klasörünü görebilmek için öncelikle , minecraft.jar'ı winrar ile açıp içine "minecraft forge" atmanız gereklidir. (Yani öncelikle Minecraft Forge yükleyin.)

Kardeş ben böyle mod yüklemek için Forge'u installer ile yüklemek gerektiğini söylemeyi unutmuşum. Şimdi ekledim.

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forge diye anlayan olur şimdi :D
@Kdrbrk @Drowhake ben forge u installer olarak kurdum (zip'in içine atmadım) yani installer ile forge kuranlarda geçerli bu. Yani eski sistem gibi değil. Eskiden "bin" klasörü vardı ve her şeyi bu klasörden yapıyorduk. Artık installer sayesinde direk mods diye klasör kurarak modlarınızı içine atarak mod kurabilirsiniz. Ben yukarıda anlattığım gibi yaptım. Resimleri:
Öncelikle .minecraft ve mods

Oyun içi:

Ve tam oyundayken NEI ile Induction Furnace ye bakarken:

İnşallah demek istediğimi anlamışssınızdır.[Başlığa "Forge'u installer ile kuracaksanız" yazısını ekledim]
İyi Oyunlar
ov ov birini yakaladım Not enaut İtems ı nasıl kurdun anlakardeş Ya :([DOUBLEPOST=1398976373,1398976302][/DOUBLEPOST]şunuda ekle lib hatası veriyosa forge yi winrarla açın ve ordaki dosyaları libraires e atın

Friedrich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forge diye anlayan olur şimdi :D

ov ov birini yakaladım Not enaut İtems ı nasıl kurdun anlakardeş Ya :([DOUBLEPOST=1398976373,1398976302][/DOUBLEPOST]şunuda ekle lib hatası veriyosa forge yi winrarla açın ve ordaki dosyaları libraires e atın
Oynadığın Minecraft sürümün nedir?

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skydaz dan mod indirdim internetsiz çalışmıyorlarmış

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

talha6851

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hmm, genelde ben böyle modları yanlış yazdığım için kusura bakma B) Galiba 1.7.2 için olan versiyonu çıkmamış

talha6851

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Saol[DOUBLEPOST=1399043007,1399042833][/DOUBLEPOST]Bakararadasırada (o nası ad öyle) gibi bazen mod isimlerini yanlış yazanlar oluyor B)