Minecrafta Nasıl Mod Yüklerim Ayrıntılı Anlatacak Varmı ?

MelonMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba
Ben Mod İşini Yapamıyorum
Modu İndirdikten Sonra Nereye Aticam
Onu Kurmaamiza Gerek Varmı
Onun İçin Ayrı Bir pr varmı

Bu Konu İçin Video Atarsanız Çok Sevinirim

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Minecraft Forge kurduysan %APPDATA%/.minecraft klasöründe "mods" olacaktır. Mod jar'larını oraya atmalısın.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Siteden Minecraft sitediğin sürümü seçip jar indirip kurun kurduktan sonra oyuna girin ve çıkın (forge kurduğunuz jarlar en altta gözükür) sonra @Admicos dediğini yaparsan istediğin gibi modlarla oynuyabilirsin

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Bilgi.... Bütün modlar öyle yüklenmiyor. Bazı modların kendi dosyaları var ve onları kendilerine özel yerlerine koyman lazım.
2. AGGHHHH ram yetmezliğii!!!!(Çok ağır modlar kulanırsan)[Ramın kötüyse +32 byte kullanıyorsan]
3. Modlarda ara sıra ID ler yüzünden çökebiliyor onları java skripterler gibi ayarlaman lazım o da zor :(
4. Bilgisayarın güçsüzse optifine +fastcraft öneririm.(modpaketinde bu 2 mod bulunursa daha iyi olur)
5.Orespawn , (örneğin) galactic craft eklentileri (Kısaca) dünyamsı (örneğin) dünya-end-nether gibi dünyalar yaratmak güç ister. Orespawn da ramı katletden bir mod. Ram katleden modları pek önermem. Ama bilgisayarın çok iyi ve 64 bitse sen bilirsin :)
6. Sana önerebileceğim modlar : Galacticcraft (Eylenceli bir moddur umarım keyif alırsın :) )

+Melonman eğer çok amatörsen Skydaz öneririm :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan istediğin modu elini kolunu sallaya sallaya indirebilirsin! Tek lazım olan o sana attığı .exe yi açıp Instal tuşuna basman(Instal deyil o ama yazamadım xd)