Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar nasıl version dosyasına mesela zombiler saldırırken şarkı çalmasını istiyorum yada menüde nasıl istediğimi eklerim mehter marşı koyacağım zombilerle savaşırken
Sürümün kaç? 1.6.2 ise Battle Music modu işine yarar. Mod senin bir saldırıya gideceğin zaman (benim tahminim agresif moblara yaklaşınca kılıçlı/sız olabilir) bir savaş müziği çalıyor ve gerçekten etkiyi yaratıyor :sırıtmak:
Sürümün kaç? 1.6.2 ise Battle Music modu işine yarar. Mod senin bir saldırıya gideceğin zaman (benim tahminim agresif moblara yaklaşınca kılıçlı/sız olabilir) bir savaş müziği çalıyor ve gerçekten etkiyi yaratıyor :sırıtmak:
istedimiz müziği koyabiliyoruz demi modun klasöründe vardır muzik dosyası[DOUBLEPOST=1380562752,1380562700][/DOUBLEPOST]adamın konuşmasından oyundaki ses duyulmuyo sana beğeni yok!
kasmak istiyorsan millete mesaj at
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.