Minecraft'a Neler Eklenebilir ?

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ne olursa olsun, orijinalinden uzaklaşılmasın yeter. Bence sunuculara yaraşır olmazsa olmaz özellikler eklemeliler.

R

Reloven

Ziyaretçi
Şu Oyuna Single Player Üzerinde Daha Fazla Çalışılmasın Bence Git Gide Batıyor Mp Üzerine Yoğunlaşıp Oyuncuları Toplu Bir Şekilde Oyuna Bağlamaları Lazım Örnek Olarak 10 15 Kişinin Zorlanarak Bitirebilecegi Zindan Yada Boss Benzeri Şeyler.

YoungKing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Altin karsiliği kariya gitme

ALBATROSS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Enchanting'in Aynı skyrimdeki echant yaptıkça iyi enchant yapma ve ruh cevherleriyle yapılması rastgele olması acayip garip geliyor( örneğpi yaya 30 lvel bastın punch 2 ve alve geldi o yayı çöpe atmazmısın? yada ne bileyim zırhın tekine 30 level verdin ve birden bum 2. seviye protection ve thorns geldi) lapis de saçma gibi geldi (silahı maviye boyayıp güçlendirmek :D) birde birşeyi craftlamak için başka bir şey gerekmeli mesela alet ler anvil de ev yap mak için gerekli şeyler crafting masasında falan) (Birde abartı olmayacak şekilde mobilyalar eklenmeli mesela yatağın rengini değiştirebilmemiz lazım boyayla kaç versiyondur kırmızı yatak kullanıyoruz.) (kitaplıklar daha kaliteli olmalı craftında kitaplık gerketirmemeli onun yerine yazdığımız ve bulduğumuz kitapları koyabilelelim) (birede üstüne nadsir olarakta olsa bulunan ve içinde komik şeyler bulunan falan bir bloğun eklenmesinin hikayesi varsa (yada bir mobun) o yazmalı üstüne bizde kitaplara crafting tariflerini not edebilmeliyiz veya ne bileyim yapmamız gereken şeyleri bir kağıda yazabilmeliyiz kaç versiyondu kağıdı sadece crafting için kullanıyoruz.) (zırhımızı özelleştirebilmeliyiz ve üstüne inek derisinden falan ekipman yapabilmeliyiz örneğin: İnel derisi ve ip ten silah kılıdı inek derisinden ipten ve bir altın parçasından çanta (mob çeşidi artmalıki crafting çeşidi artsın mesela buffalo geyik timsah keçi falan hani Far Cry 3 teki geniş hayvan kategorisi lazım bize.) O güzel paintingleri bizimde yapabiliyor olmamız lazım. Işıklandırma için adam akıllı bir blok gelsin diyelimki modern bir ev yapacağım glow stone kötü duruyor seal lantern çok büyük torchsa modern konspetine uymuyor. Skyrim deki gibi büyüler olmalı (enchanting varda neden büyü yok yani)

Bİ sayardım da şimdi oooo hoooooo

(Bunu okuyan microsoft beleş fikir alırdıda nerdeeee (ve Minecraftın 2.1.5 versiyonuna hoş geldiniz) The Invısıble Note's Adventures: FUS RO CRAFT!

Son düzenleme:

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Düşman olarak sadece iskelet örümcek dışında farklı yamyam kabile türü bir şey de eklenebilir..gelişip yapı yapsınlar rastgele ormanda dolaşsınlar görünce saldırsınlar fln biraz daha heyecan katardı

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Barut/Gliserin ile alakalı yeni silahlar veya daha farklı şeyler eklene bilir ki bu güzel olur bence.Pistol gibi.
Yeni Friendly moblar da eklene bilir.Yeni biyomlar daha doğrusu efsanevi biyomlar eklene bilir Floating Island gibi.Gülle eklense fena olmazdı hani.Bir de gemi gibi daha gelişmiş araçlarda eklene bilir mızrak gibi daha kullanışlı silahlar da getirilmeli.Aslında Pistol olsun Arbalet olsun bir de gülle tarzı şeyler eklensin harika olur oyun.

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorum ciddi mi şaka mı arada kaldım şu an
tabii ki Ciddiyim.
Bence Barut/Gliserin ile alakalı yeni silahlar veya daha farklı şeyler eklene bilir ki bu güzel olur bence.Pistol gibi.
Yeni Friendly moblar da eklene bilir.Yeni biyomlar daha doğrusu efsanevi biyomlar eklene bilir Floating Island gibi.Gülle eklense fena olmazdı hani.Bir de gemi gibi daha gelişmiş araçlarda eklene bilir mızrak gibi daha kullanışlı silahlar da getirilmeli.Aslında Pistol olsun Arbalet olsun bir de gülle tarzı şeyler eklensin harika olur oyun.
Dil Bilgisiyle Dalga Geçmek Yasak Ama "Eklenebilir" Bitişik Yazılır.
köylülere saç(erkek kız oldunu anlamak icin)
Bence Köylülerin Skinleri Değiştirilsin -_-

Son düzenleme:

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş afedersinde sen kim oluyorsun? Milleti ezmekten vazgeç.''Minecraft'a neler eklenebilir?'' diye soru sormuşsun onlarda cevap veriyor.Sana kalmadı onların geri zekalı veya abi olması veya dil bilgisi ile dalga geçmen. Çok sert davranıyorsun inan ki buraya eğlenmeye geliyorlar ve senin bu çıkışman doğru değil.Sen şimdi bu yorumada karşılık verirsin hiç geri dönüş yapmayacağım çünkü senin bu davranışını düzeltmen için attım bu yorumu.

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş afedersinde sen kim oluyorsun? Milleti ezmekten vazgeç.''Minecraft'a neler eklenebilir?'' diye soru sormuşsun onlarda cevap veriyor.Sana kalmadı onların geri zekalı veya abi olması veya dil bilgisi ile dalga geçmen. Çok sert davranıyorsun inan ki buraya eğlenmeye geliyorlar ve senin bu çıkışman doğru değil.Sen şimdi bu yorumada karşılık verirsin hiç geri dönüş yapmayacağım çünkü senin bu davranışını düzeltmen için attım bu yorumu.
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmiyorum, Uyarıyorum Düzgün Yazsın Diye. Ve Salak Saçma Yorumlar Yapmasınlar O Zaman. Kimsenin Eğlenip Eğlenmemesi Umrumda Değil <_< Adam Gelmiş Herobrine Eklensin Diyor Varmı Böyle bir şey Allah Aşkına ? + Mutlu Olacaksan Yorumları Siliyorum.