Minecraft'a Neler Eklenebilir ?

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
''Eylenip Eylenmemesi'' Eğlenip eğlenmemesi olmasın o? Sana göre saçma olan bir şey onun için değerli veya anlam ifade ediyor olabilir ^_^
Onun İçin Değerli Oluyorsa Abartmasın O Zaman. Top Eklensin, Gülle Eklensin Gemi Eklensin. Karayip Korsanlarına Döndü Oyun. Yazım Yanlışı İçin Teşekkür Ederim.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dil Bilgisi İle Dalga Geçmiyorum, Uyarıyorum Düzgün Yazsın Diye. Ve Salak Saçma Yorumlar Yapmasınlar O Zaman. Kimsenin Eylenip Eylenmemesi Umrumda Değil <_< Adam Gelmiş Herobrine Eklensin Diyor Varmı Böyle bir şey Allah Aşkına ? + Mutlu Olacaksan Yorumları Siliyorum.
Böyle bir soru soruyorsan bu tür yorumlar da gelir onların yorumlarını eleştirmekte sana düşmez.Yanlış yazıyorsam yazarım sen dedin diye de düzeltecek değilim.Milletin mesajına saygı duyacaksın ki senin mesajına da saygı duysunlar ve bu konuda eminim ki senin hiçbir mesajına saygı duyan birisi yok ve sana kuduz köpekler gibi saldırmaya hazırdır.

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1415107065,1415106836][/DOUBLEPOST]
Böyle bir soru soruyorsan bu tür yorumlar da gelir onların yorumlarını eleştirmekte sana düşmez.Yanlış yazıyorsam yazarım sen dedin diye de düzeltecek değilim.Milletin mesajına saygı duyacaksın ki senin mesajına da saygı duysunlar ve bu konuda eminim ki senin hiçbir mesajına saygı duyan birisi yok ve sana kuduz köpekler gibi saldırmaya hazırdır.
Çok Yanlış Biliyorsun Sen. Benim Mesajlarıma Saygı Duyan Birçok Kişi ve Arkadaşım Var Bu Forumda. Diğerleri Ne Yaparsa Yapsınlar Umrumda Değiller Açıkçası. Herkes İstediği Gibi Mesaj Yazabilir Ama Abartmasınlar O Zaman. Yoksa Böyle Karşılık Bulurlar ! Ek Olarak Kimin Mesajına Saygı Duyup Duymayacağım Bana Kalmış Kimse Karışamaz ve İllaki "Saygı Duyacaksın" Diyorsan Salak Saçma Yorumlar Yapmasınlar O Zaman.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod yada pluginle bunlardan birinin olmadığı bir şey yok.

Neden tekrar mojang bunları kodlasın ve mc yi dahada ağırlaştırsın.

furigold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Zümrüt Karşılığında yardımcı gelse senin işlerini felan yapsa sonra çok mob eklense modsuz ay felan olsa uzayda dolaşabilsek yeni Köyler olsa yeni madenler gelse Kızıltaşın çok özelliği olsa gerçek Hayattaki şeylerin hepsi eklense araba olsa ev kiralama olsa bide her ülkeye özel o ülkenin serveri olsa serverde sonsuz kişi girebilse meteor felanda olsa sonra kuş olsa uçak,gem,helikopter vb. Gerçek Hayattaki araçlar olsa bence çok güzel olurdu

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence Zümrüt Karşılığında yardımcı gelse senin işlerini felan yapsa sonra çok mob eklense modsuz ay felan olsa uzayda dolaşabilsek yeni Köyler olsa yeni madenler gelse Kızıltaşın çok özelliği olsa gerçek Hayattaki şeylerin hepsi eklense araba olsa ev kiralama olsa bide her ülkeye özel o ülkenin serveri olsa serverde sonsuz kişi girebilse meteor felanda olsa sonra kuş olsa uçak,gem,helikopter vb. Gerçek Hayattaki araçlar olsa bence çok güzel olurdu
"araba olsa ev kiralama olsa bide her ülkeye özel o ülkenin serveri olsa serverde sonsuz kişi girebilse meteor felanda olsa sonra kuş olsa uçak,gem,helikopter" dışındakilere katılıyorum :)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Newre Gear (sao izleyen bilir) ile oynayıp gerçekçi hareketler olsaydı süper olurdu (zombiye kılıç sapladıktan sonra çıkarıp yüzüne tekme atıp yere düşürme veya kafasını koparmak gibi)[DOUBLEPOST=1415279874,1415279816][/DOUBLEPOST]
"araba olsa ev kiralama olsa bide her ülkeye özel o ülkenin serveri olsa serverde sonsuz kişi girebilse meteor felanda olsa sonra kuş olsa uçak,gem,helikopter" dıışındaki hieryere katılıyorum.

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft çoğumuzun.bildiği gibi ortaçağ yakınları temalı bir oyun ve bu oyunda istediğin kadar durabilirsin değil mi?(silinmediği ya da herhangi bir şey olmadığı sürece)o zamam bu oyunda çağlar çok mantıklı olurdu.Örneğin, Oyuna bakır ve Çinko eklenerek tunç gibi alaşımlar yapılmalı ve onlardan makineler yapılıp su buharından enerji vb. üretilmeli

HidesaburaUeno

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu yaptığın hakareti kavga çıkmasın diye sadece ÖNYARGI olarak görüyorum.Herobrine'nin neden eklenmesini istediğimi biliyor musun?
1.si Herobrine'nin orjinaline hiç denk gelmedim.Ne olduğunu açıkcası merak ediyorum.(Modundaki gibi olmadığı kesin.)
2.si Sizin ''abi'' olarak adlandırdığınız ve oyunumuzu mahfeden bazı çocukların Herobrine sayesinde oyunu bırakacağını düşünüyorum.[DOUBLEPOST=1415470293,1415469975][/DOUBLEPOST]
İki kelime: .Sana katılıyorum
Böyle Olursa Normal İnsanlar da Oyunu Bırakır.