Minecrafta Video Çekerken. Fps Düşme Sorunu

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Fraps video çekme bakımından en az işlemci harcıyan programlardan biridir diğer programlarda kasması normal sebebi ise ekran kartı düşük olduğu taktirde oyun işlemciye yüklenir fraps harici programlar çok fazla işlemci kullandığı için diğer programlarda daha fazla kasmaya mağruz kalırsın ama dediğim gibi fraps özürlü bir program düzgününü bulman gerek perfonmans açısından sorun yaşamaman için :(

Bu arada oyunun fullscreen modunu 640x480 yaparak kasmayı biraz olsun azaltabilirsin
480p ne lan git buradan. .

ulaş yamaç

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Düzgün Başka Video ceken Program varmı arkadaşlarım hep fraps ve bandicam. kullanıyorlar. fpras düzgün biyerden indirebilrmiyim ?

M

MUHDE

Ziyaretçi
480p ne lan git buradan. .

Videolarda gösterilen 240 320 480 720 1080 p denilen şey sadece videonun yüksekliğidir 5x1080 bir video yüklenirse yutup arkadaşa onada 1080 p der ancak patates gibi bir görüntü oluşur zaten genelde çekilen minecraft videoları 480p ile gayet net görülebilir zaten pixel her şey neden 1080p görüntü almak isteyesinki 10x1080 çekilen bir video hd değildir sadece yüksekliği 1080p dir

Kısaca 640x480 bir video çok süper bir görüntü verir tabi siz düzgün çeker iseniz youtube videoya öyle bir render yapıyorki patates bile oluyor video :(

Bak burada 120p videoyu 1080p yaptım

Düzgün Başka Video ceken Program varmı arkadaşlarım hep fraps ve bandicam. kullanıyorlar. fpras düzgün biyerden indirebilrmiyim ?
Benim elimdede seninkinin aynısı buglu fraps var malesef :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Videolarda gösterilen 240 320 480 720 1080 p denilen şey sadece videonun yüksekliğidir 5x1080 bir video yüklenirse yutup arkadaşa onada 1080 p der ancak patates gibi bir görüntü oluşur zaten genelde çekilen minecraft videoları 480p ile gayet net görülebilir zaten pixel her şey neden 1080p görüntü almak isteyesinki 10x1080 çekilen bir video hd değildir sadece yüksekliği 1080p dir

Kısaca 640x480 bir video çok süper bir görüntü verir tabi siz düzgün çeker iseniz youtube videoya öyle bir render yapıyorki patates bile oluyor video :(

Bak burada 120p videoyu 1080p yaptım

Benim elimdede seninkinin aynısı buglu fraps var malesef :(
Ben 4k minecraft ı 1080p ye downscale ediyorum sen 480p görüntüye iyi diyorsun.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Ben 4k minecraft ı 1080p ye downscale ediyorum sen 480p görüntüye iyi diyorsun.

Dediğim gibi pixel oyununda pixel aramak saçmalıktan başka bir şey değildir videoyu renderlemen ile kalitesi yükselir veya artar saf video çekerken çekerken yaptığın ayarlar videoyu etkiler 640x480 bir video süper görüntü verebilir düzgün çeker isen :(

ulaş yamaç

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. cam studio 8 ile cektim 100 fps aldı inanılmaz ?[DOUBLEPOST=1415550705,1415550631][/DOUBLEPOST]Bilgisayrıma sağ tıkladım Özellikler tıkladım Gelişmem Sistem ayarları dedim perfonmas'a girdim en iyi perfonmas dedim ve düzeldi :3[DOUBLEPOST=1415550851][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar videoda 100 fps alıyorum videoyu izlerken neden kasıyorki :3

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne sanıyordun güzel arkadaşım kayda başlayınca FPS'in tavan yapacağını mı?
Tek FPS düşmesi sende olmuyor. Ne kadar farklı yazılım denersen dene hiçbir şey değişmeyecek.
Donanımların zayıf.

Sorunun çözülmüş tamam. :3