Minecrafta yeni başladım, oyuna giremiyorum

fukicncee

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, minecraft oynamaya yeni başladım. Oyunu biraz tanıdım madencilik yapıyoruz, canavarlarla savaşıyoruz falan. Ama ben Türk serverlara nasıl girceğimi falan hiç birşeyi bilmiyorum. Bana herhangi bir servera nasıl girebileceğimi anlatır mısınız ? Ayrıca sanırım minecraftın siteesinden minecraft.exe'yide indirmek gerekiyor. Ben indirdim ama üyeliğimle giriş yapmaya çalışınca "Can't connect to minecraft.net" hatası alıyorum. Bunu da nasıl çözebilirim :)))

Lmpe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak ilk önce yapacağın şey oyunu türkçe yapmaktır ayarlardan language gir en altda türkçe yazıyor tıkla oyun türkçe olucaktır ve sonra çoklu oyuncuya tıklıyacaksın sunucu ekle diceksin (ip almak için minecraft türk serverleri forumdan bulucaksın ip yazıcak oraya yapıştırıcaksın) oraya bişi gelicek ve ona tikladığında giriceksin çok hızlı olman gerek /register şifreni şifreni tekrar yazman gerekir iyi oyunlar :)

Lmpe

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
.) kolay bir şey önemli olan bilmediğin plugini hatta kodları bile kullanmaya çalışması zor az once onu yaptım ama erifler kufretti yarıda kaldı olay