MineCraftAçılmıyor Acil Yardım

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sİstemim Win7U32bit Ram 2 ekrankartı 1 derecelendirem 4,2 daha ne söleyem format atmadan önce aynı win7u32 bit di onda oynuyordum şimdi yükledim java güncelleştirdim ekran kartını minecrafttı açtım updating diyor ve kapanıyor Ne yapmalıyım Acil Yaw :lav::lav::lav::lav::lav::lav::VV::VV::VV::VV::fırın::fırın::fırın::cam::cam::çerçeve::çerçeve::ecehver::ecehver::ecehver::log::log::log::log::tüy::jambon::kbiftek::epantolon::apantolon:dpantolon::demir::tçapa::çtaş::çakmak::kgül::sgül::barut::ekask::creeper::notch::domuz::koyun::iskelet::örümcek::zombi::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarımda minecraft açılıyorda açılmıyor teamextreme açılmıyor şimdi bir launcher indirdim inşallah çalışır çalışırsa gönderirim :)[DOUBLEPOST=1419435880,1419434167][/DOUBLEPOST]
Bilgisayarımda minecraft açılıyorda açılmıyor teamextreme açılmıyor şimdi bir launcher indirdim inşallah çalışır çalışırsa gönderirim :)
çalışmadı :D

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sorun Çözülmüştür Kilit Olabilir konu nasıl çözdümüde söleyim şimdi slimdriver die bir program var onu indirince bilgisiyarını tarayıyo sonra orda nvida ile ilgii şeyleri günleşştirdim bitti :D sizde deneyi :) bir Teşekür de fazla görmeyin