Minecraftda üstekinin yaptığı komik şeyden daha komik şey yapma

shadowwfight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba bu oyun aslında çok basit :D ilk önce 1. kişinin yani üstteki kişinin minecraftda yaptığı komik şeyi yazmasını bekliyceksin sonra yazdığının daha komiğini yapmaya çalışacaksın ama daha komik olması okadar zorunlu değil yeterki komik olsun :D

Benden başlasın : Abimle video çekerkene bi dağa çıkmıştık ağaç arıyoduk dağın altına biraz yakın yerde su vardı atladık tam atlarken lag geldi kastı lag gidince baktık ölmüşüz :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Gülmedim önce onu söyleyeyim. Böyle konular açmanız çok saçma herkesin mizah anlayışı farklı herkes gülmek zorunda değil başkasına komik gelen sana komik gelmeyebilir.
Al yazayım o zaman da ibret alın;
Geçen Minecraft oynadım xdxdxd

shadowwfight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gülmedim önce onu söyleyeyim. Böyle konular açmanız çok saçma herkesin mizah anlayışı farklı herkes gülmek zorunda değil başkasına komik gelen sana komik gelmeyebilir.
Al yazayım o zaman da ibret alın;
Geçen Minecraft oynadım xdxdxd

Saten zorunlu değil dedim söyliyim :p sadece uğraşmak için dedim ve orda olsan videoda harbi gülersin söyliyeyim dedim

shadowwfight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dalgasına da olsa bulduğum bir mapin en tepesine çıkıp, "I believe I can fly" şarkısını YouTube'den açıp "Ben Efsanevi Süper Saiyanım" diye aşağı atlayıp tam 192 blok aşağı düşmek. Sonra da kendi kendime evde "Ben efsanevi süper malım" diye gülmek. :)

Yalnız senin nasıl 0 mesajın var lo :)

yeniyim sadice vardı benim hesabım ama buna giriyom

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herşeyi tahta kazma ile yapabileceğimi sanan biri olmak - Suda batmamak için boşluk tuşuna abanmak