XPyroBebekX
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlarım bana Minecraft diye bir oyun öğretmişti,gidip bende indirsem olur mu acaba ? demiştim kendi kendime.şu an da bunu ölüyken yazıyorum.
Oyunu indirdim.İçini açtım.Oyunu öğretmişlerdi sağ olsunlar.Birden ağacın arkasında bir yazı gördüm.Yazı:YOU ARE MINECRAFTED FOR 24 HOURS WITH US. diyordu.
Korkmaya başladım fakat oyun kapanmıyordu ! Korkudan kanım donmuştu.Kapıyı açtığım gibi beyaz bir adam bana bakmasın mı ? Aldırmadım.Geri oyuna döndüm.Birden bilgisayarım çöktü.Güvenlik nedeniyle kapatılmış olduğunu söylüyor.Neden dosyası:MINECRAFTED.EXE çıkınca sinirden deliye döndüm.Bilgisayarı kırdım.Burdan baltanın ucu gibi bir şey aldım.Bende bir çubukta vardı.Onları birleştirdim ve kapıyı tekmeledim.(Çaktırmayın This is spartaa diye bağırdı
) Eyvah saat 12 oldu ! 24 Saatim başladı !
00:00
Bu saati odada geçirdim.
00:53
Herobrine atağa geçti.Karnına baltayı sokup çıkardım.Bir yandan da korkudan ölüyordum
01:09
Entity 303 ve Null geldi.Eyvah ! Şimdi bittim.Bilgisayarı Entity 303'ün kafasına titreyerek attım.Null'a kafa attım.
01:38
İskeletler etrafımı sardı.AAAAAAAAH !Büyük bir ok darbesi aldım...Fakat şans benimleydi oku geri çevirdim.Balta ile birinin kafasını kopardım,öbürünün bacağına sağlam bir tekme attım.Canım çok acıdı ama değerdi.Evden çıktım.
02:00
şu an 52 kilometredir yürüyorum.Burda bir barınak yapabilirdim.Biraz demir ve bir taramalı buldum.Baltam ile ağaçları kestim.Evet evim tamam.
03:34
Herobrine ve bir sürü zombi geldi.Önce büyük lokmadan başladım.Herobrine Kılıcı ile baltam ortada buluştu,ben tersten çevirerek kılıcı düşürdüm.
04:00
Evimde dinlenmeye karar verdim.
07:12
Ah hayır ! 3 saattir uyuyorum ! Hemen tetiğe geçmeliyim !
08:20
Herobrine ve sürüsü geri geldi.HEPSİ şu an BURADA.
Herobrine'i önce Entity 303'le çarpıştırdım.Null'dan kılıç darbesi yedim.Zombiler bana gelmeye başladı.Omzum yanıyordu.Hemen zombiyi tekmeledim ve öbürünü silahla götürdüm.Zombiler gitti şimdi sıra İskelet ve Creeper'lar da.Bir Creeper üstüme geldi tam patlayacakken iskeletlere doğru tekmeledim.
10:46
Birkaç giysi buldum.Bir tanesi asker kıyafetiydi.Öbürü ise Herobrine Kostümü.Herobrine Kostümünü giydim.İskeletler geldi fakat gittiler.Evet işe yarıyor bu !
12:00
Tam öğlene geldik.Arkamdan 20-30 Herobrine kovalıyordu.Koşa koşa 102 kilometredir dinlenmeden koşuyorum.Minecraft'ta yorulma diye bir şey yok iyi ki.
3:00
Herobrine kostümünü giyerek kendimi bir zombi sürüsüne attım.Ordan evime döndüm.
5:00
Evimin tahtalarını sağlamlaştırmayı bitirdim.
7:00
HİÇ BİTMEZ Mİ BU 24 SAAT ! Beklemeye devam ediyorum.
7:35
Bütün hepsi geldi.Herobrine kostümünü giydim.Şimdi evden çaktırmadan kaçtım.
9:00
Sonlara geldik hissediyorum.Güneşin batımını izlemek güzeldi.
11:00
Herobrine geldi,silah sıktım öbürleri geldi.Hepsinden kaçtım.
11:59
Ben (Full karizma):İŞTE ! MİNECRAFT LANETLERİ KRALI !
ML.Kralı
on dakika,öleceksin.
Ben (Full korku):GELME GELME GEL----
00:00 DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN
Bir saniye neden hala gitmedi ?
ML.Kralı:Ben gerçeğim.
Yok yok gelme gelme gelme---*bıçağı saplar*
Arkadaşlarım bana Minecraft diye bir oyun öğretmişti,gidip bende indirsem olur mu acaba ? demiştim kendi kendime.şu an da bunu ölüyken yazıyorum.
SON (huh be bitti)
PART 2 (Başka kurbanlar)
Çok mutluyum ilk defa arkadaşım ile minecraft oynayacağız...
Arkadaşım bir tabela bulduğunu söyledi.
Diyordu ki:''30 GÜN BOYUNCA BİZİMLE BERABERSİNİZ''
Bunun bir CreepyPastacının örneği olduğunu düşünerek devam ettik.
00:00-06:00 Lanet olsun,kaç saattir Minecraft oynuyoruz ?
(yazmaya üşendim kavun yiyeceğim belki sonra part 2'nin devamı gelir)
Oyunu indirdim.İçini açtım.Oyunu öğretmişlerdi sağ olsunlar.Birden ağacın arkasında bir yazı gördüm.Yazı:YOU ARE MINECRAFTED FOR 24 HOURS WITH US. diyordu.
Korkmaya başladım fakat oyun kapanmıyordu ! Korkudan kanım donmuştu.Kapıyı açtığım gibi beyaz bir adam bana bakmasın mı ? Aldırmadım.Geri oyuna döndüm.Birden bilgisayarım çöktü.Güvenlik nedeniyle kapatılmış olduğunu söylüyor.Neden dosyası:MINECRAFTED.EXE çıkınca sinirden deliye döndüm.Bilgisayarı kırdım.Burdan baltanın ucu gibi bir şey aldım.Bende bir çubukta vardı.Onları birleştirdim ve kapıyı tekmeledim.(Çaktırmayın This is spartaa diye bağırdı
00:00
Bu saati odada geçirdim.
00:53
Herobrine atağa geçti.Karnına baltayı sokup çıkardım.Bir yandan da korkudan ölüyordum
01:09
Entity 303 ve Null geldi.Eyvah ! Şimdi bittim.Bilgisayarı Entity 303'ün kafasına titreyerek attım.Null'a kafa attım.
01:38
İskeletler etrafımı sardı.AAAAAAAAH !Büyük bir ok darbesi aldım...Fakat şans benimleydi oku geri çevirdim.Balta ile birinin kafasını kopardım,öbürünün bacağına sağlam bir tekme attım.Canım çok acıdı ama değerdi.Evden çıktım.
02:00
şu an 52 kilometredir yürüyorum.Burda bir barınak yapabilirdim.Biraz demir ve bir taramalı buldum.Baltam ile ağaçları kestim.Evet evim tamam.
03:34
Herobrine ve bir sürü zombi geldi.Önce büyük lokmadan başladım.Herobrine Kılıcı ile baltam ortada buluştu,ben tersten çevirerek kılıcı düşürdüm.
04:00
Evimde dinlenmeye karar verdim.
07:12
Ah hayır ! 3 saattir uyuyorum ! Hemen tetiğe geçmeliyim !
08:20
Herobrine ve sürüsü geri geldi.HEPSİ şu an BURADA.
Herobrine'i önce Entity 303'le çarpıştırdım.Null'dan kılıç darbesi yedim.Zombiler bana gelmeye başladı.Omzum yanıyordu.Hemen zombiyi tekmeledim ve öbürünü silahla götürdüm.Zombiler gitti şimdi sıra İskelet ve Creeper'lar da.Bir Creeper üstüme geldi tam patlayacakken iskeletlere doğru tekmeledim.
10:46
Birkaç giysi buldum.Bir tanesi asker kıyafetiydi.Öbürü ise Herobrine Kostümü.Herobrine Kostümünü giydim.İskeletler geldi fakat gittiler.Evet işe yarıyor bu !
12:00
Tam öğlene geldik.Arkamdan 20-30 Herobrine kovalıyordu.Koşa koşa 102 kilometredir dinlenmeden koşuyorum.Minecraft'ta yorulma diye bir şey yok iyi ki.
3:00
Herobrine kostümünü giyerek kendimi bir zombi sürüsüne attım.Ordan evime döndüm.
5:00
Evimin tahtalarını sağlamlaştırmayı bitirdim.
7:00
HİÇ BİTMEZ Mİ BU 24 SAAT ! Beklemeye devam ediyorum.
7:35
Bütün hepsi geldi.Herobrine kostümünü giydim.Şimdi evden çaktırmadan kaçtım.
9:00
Sonlara geldik hissediyorum.Güneşin batımını izlemek güzeldi.
11:00
Herobrine geldi,silah sıktım öbürleri geldi.Hepsinden kaçtım.
11:59
Ben (Full karizma):İŞTE ! MİNECRAFT LANETLERİ KRALI !
ML.Kralı
Ben (Full korku):GELME GELME GEL----
00:00 DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN DIN
Bir saniye neden hala gitmedi ?
ML.Kralı:Ben gerçeğim.
Yok yok gelme gelme gelme---*bıçağı saplar*
SON (huh be bitti)
PART 2 (Başka kurbanlar)
Çok mutluyum ilk defa arkadaşım ile minecraft oynayacağız...
Arkadaşım bir tabela bulduğunu söyledi.
Diyordu ki:''30 GÜN BOYUNCA BİZİMLE BERABERSİNİZ''
Bunun bir CreepyPastacının örneği olduğunu düşünerek devam ettik.
00:00-06:00 Lanet olsun,kaç saattir Minecraft oynuyoruz ?
(yazmaya üşendim kavun yiyeceğim belki sonra part 2'nin devamı gelir)
Son düzenleme: