Minecraftı açamıyorum.

Pony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kardeşim ile minecraft oynamak istiyorum o evden ben okuldan oynayacağız yalnız okuldaki bilgisayarda playe basınca bir süre sonra tekrar play butonu tekrar,geliyor tekrar tıklayınca yüklenme cubuğunda bir süre sonra minecraft launcher.exe diyor ve bekletiyor ama oyun açılmıyor.Acil yardım edin birde meb yasağı minecraft çoklu oyuncu yu etkilermi?

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet etkiler kardeşinle oynamak istiyosan joypat varsa evinizde oynayabilirsiniz ben cok oynamıştım[DOUBLEPOST=1437468585,1437468539][/DOUBLEPOST]

buyur buda :D görüntüsü

Pony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Var bende ama nasıl oynayacağı m evdeki bilgisayarda iki kisilik[DOUBLEPOST=1437468799,1437468765][/DOUBLEPOST]Tek ekran var sonuc da anlatirmisin[DOUBLEPOST=1437469129][/DOUBLEPOST]Ltfn anlatırmisin

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Bir Mod Var istersen veririm bu mod sayesinde oynayabiliyon nasılmı oluyor bak

şimdi forgeyi kuruyosun pc ne forge ne deme : forge minecrafta modları acmaya yarar

evet forgeyi kurduktan sonra 2 tane minecraft açıyosun ve birinden klavye ve mouseyle oynanıyo diyerinden joypatla oynanıyo tabi biraz ekran sıkıntı oluyo ekranın yarısı senin yarısı kardeşinin olmalı :D yada uyanıklık yap buyuk kareyi al :D ekran sıkıntısı olabilir ama değer kardeşinle oynamak için :D suan ben nasıl yapacagını anlattım kuramıyom yardım et diyorsan her türlü yardım ederim :)

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak yok bu joypat mod forge yi vereyim istersen ama yapması biraz zor teamwiver varsa yapayım sana :)

Pony

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok ki şimdi forveti kur cam sonra bu modu kur cam sonra napcam[DOUBLEPOST=1437471058,1437471011][/DOUBLEPOST]Kardeş facebook varmı varsa ozel e gel[DOUBLEPOST=1437471128][/DOUBLEPOST]Adresin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu adrese gir ekle[DOUBLEPOST=1437471214][/DOUBLEPOST]kardeş facebookdan ekle özel konşalım seninle bu adresden ekle beni

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tmm bak burdan anlatcam sana okey[DOUBLEPOST=1437476594,1437475951][/DOUBLEPOST]bu linkten forgeyi indiriyosun sonra bunları yapacaksın

bunu indirdikten sonra 2 kere tıklayıp açıyosun sonra ok tıklıyosun yükleniyor

=================================================

ve sonra yüklendikden sonra minecraft açıyosun ve kenarda release yazar yani sürüm seçme yeri ordan forge 1.7.2 buluyosun genelde en altda olur evet tıklıyoruz ve sürümümüz forgeye geçti

hata verenler için java8 hata veriyor o yüzden java7 indirim kurun ve ardından bu işlemi yapın

1: edit profile (deyin versiyon seçme yerinin yanındadır)

evet burda Executable yi işaretliyosunuz ve orda jre8 veya daha uzun bir şey yazar onu silin ve jre7 yazın

bakın yanlış yeri silmeyin olmaz Java/.../bin arasındaki o 3 noktalı bölüm silin sadece jre7 yazın ve safe profile deyin olmuştur :D

ve geldi nasıl modumuzu kurcaz modumuzuda bu şekilde kuracagız
-----------------------------------------------------------------------------------------
1- Başlata Tıklayın
2- Çalıştır
3- %appdata% yazın entere basın
4- .minecraft girin
5- mods klasörüne girin
6- buraya modumuzu atın ben joypat modunu atımm işlem tmm dır
---------------------------------------------------------------------------

joypat modunu nasıl yapacam diyosan 2 tane mc acıyosun işlem bu kadar yapamasan anlatırım devamınıda :D