KadirSpecial
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft telefon şakası.
Son düzenleme:
Herşeyi tektek düşündünmü :F garip olmuşDikkat, bu video başladığından itibaren Türkçe katliamı içermektedir.
Ek olarak şaka yapılmadan önce bu işlerin mevzuatı okunmamış hangi suçta nasıl bir işlem uygulanır bilinmiyor sadece bodoslama girilmiş doğaçlama yapılmış bilmeyen birisini kandırabilirsiniz yani anca o.
Beğenmedim, konu başlığı da ClickBait.
Tek iyi ve inandırıcı tarafı arkadan telsiz sesi vermeniz ama onda da şöyle bir durum var aktif sahadaki polis memurları direk olarak aramaz bürodaki karakollardaki memurlar arar onların telsizi de genelde kapalı olur bu kadar yoğun bir ses olmaz ve genelde suç araştırma bölümü arar diğer türlü sahadaki bir polisin bu şekilde araması da bir suçtur yaptığınız da bir suçtur kendinizi polis gibi tanıtıyorsunuz. Biraz daha bilinçli olup emsal teşkil etmemek gerekiyor yaptığınız iş dolayısıyla emsal teşkil edecektir.
Konu başlığından düzgün bir şey sanıp girdim şaka yazsaydınız girmezdim bu yorumları da yazmazdım ben gülmedim, bana hitap etmiyor. Umarım hitap eden arkadaşlar vardır olumlu yorumlar yapar. Umarım konu başlığı da [Telefon Şakası] şeklinde düzenlenir.
*Kurallarda da açıkca belirttiği üzere "üyelerin" dil bilgisiyle dalga geçilmesine ya da düzeltilmesine karşı bir ceza yazmakta, ben tamamen video üzerinden konuşuyorum herhangi bir üyenin dil bilgisiyle dalga geçme unsuru içermiyor hani bazı moderatörler, yöneticiler sağlıklı düşünmeyip okumadan uyarı veriyor o yüzden yazıyorum düşünmeleri için beynin düşünceden sorumlu lob'unu tetikliyorum.
Daha çoktu, bu yarısı silinmiş hali sonra dedim o kadar yüklenmeye gerek yok diye sildim.Herşeyi tektek düşündünmü :F garip olmuş
Bi an için benmi yasaklandım diyecektimAdam sonuçta yasaklandı yazık oldu