Minecraftı Google Maps üzerinde Gösterme(Pratik)

Kapitan77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar forumda yeniyim ve forumdaki ilk konuma bir kılavuzla başlayayım dedim.Yabancılarda ünlü olan ancak Türkiyede fazla bilinmeyen Overviewer adlı programı tanıtacağım ve nasıl kurulduğunu anlatacağım.
İlk olarak Overviewer Minecrafttaki savenizi alır ve google mapste gösterir örnek:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdi ilk olarak burdan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
indirin ve rardan çıkartıp C: ye atın.
komutları açın(başlat>ara butonu komut yazın çıkıyor) bunu yazın cd C:\Overviewer entera basın sonra overviewer.exe yazın entera basmayın yapacağınız saveye girin ve metin olarak kopyalayın komuta yapıştırın ve C:\World entera basın ve yüklencek ,bittikten sonra komuttan çıkın C: de yeni bir world klasörü kurulcak klasöre girin indexe tıklayın ve karşınızda harita...
Eğer Anlamadıysanız yorumlarda sorabilirsiniz ve istek olursa sesli video çekebilirim.İyi Eğlenceler!!

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha kaliteli bir video olabilirdi. Anlatımdan da bir şey anlamadım açıkcası. Rar dan çıkartıp C ye at demişsin ama kendin rardan çıkanları bir dosyaya kopyalayıp C ye atmışsın. Hiçbir şey anlaşılmıyor ne yazıkki

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Dnymap mı demek istedin?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapitan77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Daha kaliteli bir video olabilirdi. Anlatımdan da bir şey anlamadım açıkcası. Rar dan çıkartıp C ye at demişsin ama kendin rardan çıkanları bir dosyaya kopyalayıp C ye atmışsın. Hiçbir şey anlaşılmıyor ne yazıkki
Doğru deşimsin benimde içime fazla sinmemişti daha ayrıntılı bir video hazırlayacam ve konuyu güncelleyecem.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Video linki verir misin ? Görükmüyor ve yazın anlaşılmıyor.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Youtube vidyoları cok kücük oluyor forumda büyütsem büyütemiyorum bilgisayarcık saolsun karınca yazısını okuyamıyorum bu yüzden malesef