Minecraft'ı satın almak

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar. Ben Minecraft'ı satın almak istiyorum. Fakat kredi kartı ile alamıyorum. Yani ailem istemiyor. Başka bir site daha varmış Türk sitesi galiba ama ben Minecraft'ın kendi sitesi yani minecraft.net'ten almak istiyorum. Oradan kredi kartsız almanın bir yolu var mı ? Lütfen yardımcı olun.[DOUBLEPOST=1371313013,1371290635][/DOUBLEPOST]Yardım edebilcek yok mu ?

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum internetden bir şey alıcaksan ,İlla kredi kartı kullanman gerekir,Yakında xbox 360 için kutulu versyon çıkacak,Ama türkiyede amerikadaki gibi
sadece oyun satan küçük marketler yok,O yüzden kutulu oyun alsan bile kredi kartına ihtiyacın var.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Leveltr diye bir sitede kontörle satıyorlardı galiba
Dikkatli okursan minecraft.net'ten almak istiyorum dedim. Başka siteden alırsam ban yerim de 50 tl puf olur diye korkuyorum. Zaten böyle bir oyuna 50 tl vermek saçma geliyor ama hem yapımcıya katkı, hem de orijinal...

R

Reloven

Ziyaretçi
Başka Siteden Alınca Ban Yersem Puf Demişsin Ne alakaki Bir Serverden Ban Yersen Baska Servere Girersin ??

R

Reloven

Ziyaretçi
Yok Onlar Yasa dışı Degil Sadece Onlar Kredi Kartıyla Alıp Size 5 TL filanda üsütne koyarak satıyorlar...

R

Reloven

Ziyaretçi
Adamlar Koskoca Dergi Yalan Söylicek Halleri Yok Ve Dava Açarsın ?? Kanıtın Var Sonuçta