Minecraftı Siz Yaratsaydınız Oyuna Neler Eklerdiniz Nasıl Yapardınız

ProMinecraftPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Beyler BaşlıkTada Söylediğim Gibi Ne Eklerdiniz Nasıl Yapardınız
Ben Başlıyom
1) Birçok Yeni Ağaç
2) Kavun
3)Domates
4) Televizyon
5 ) Petrol ( Bu BuildCraftla Geliyo ama )
6 ) Akvaryum :)
7) Daha Çok Balık

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
daha çok maden daha çok hayvan daha çok biome ve gelişmiş alet yapımı (tinkers construct gibi ama daha kolay taş ve odun hariç demir ve öbür madenlerin kazmaları onla yapılıyo)

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayırlısıyla yuvarlatılmış güneş eklerdim :sırıtmak:

Daha çok türde çiçek;
Her bloğun içini 8x8x8 e bölerdim yani daha estetik yapılar yapılabilirdik ve demek istediğim bloğu 2 bloğun ortasına koyabiliriz gibi :);

Su daha gerçekçi akar, yani Terraria oynadınızmı bilmiyorum ama onun gibi su akınca suyun ilk başladığı yer kaybolcak ve bunu istemeyenler için su kovası+toprak birleşiminden (ya da cobble) başlangıcı kaybolmayan su olcak;

Ağaçlar gerçekteki gibi dibinden kırılınca yıkılcak ama ağacın en alttaki odununu kırmak üstündeki ağaç blokları sayısınca artcak max 15 saniye olcak (timberin gelişmişi gibi) ve baltamız o kadar hasar alcak kırılırsa üstteki odunlar kalcak+Baltayı yapmak için değerli malzemeler gerekli olcak onu daha belirlemedim;

Premiumu kaldırırdım ki para sıkıntım yoksa ve oyunu ben yapmıcağım için kaldırırdım :p;

Skin yapmak daha detaylı olcak göz neresi ağzın kaşın saçın neresi elbisesi neresi gömlek ceket neresi gibi seçebilcez koşarken dalgalancak bu seçtiğimiz yerler + İnsan kalıbı üstünde olmayacak istersek ve max büyüklükleri belli şekilde istediğimiz görünümde skin yapabilcez, skin ne kadar yüksek olursa o kadar bloktan geçebilecek, zıpladığında altına zarar vermicek ve gözü seçtiğimiz yerlerde gibi kapancak gözü açılcak animasyonlu kaş olcak acıkınca kızcak bize gözü seçtiğimiz yerden oynatabilcez karakteri gibi daha eklerdim uzun oldu ondan yeter bu kadar :sırıtmak:

baha07

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
havaya dogru cikinca uzaya fln gidebilme isterdim :D[DOUBLEPOST=1377609449,1377609374][/DOUBLEPOST]istedigin zaman oyundan harita indirebilme olsa :D