Minecraftı Türkler Yapsaydı?

T4yl4n

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sana öyle bir şey demeyeceğim.Devlet kelimesiyle Türkler kelimesi arasında fark var.Başlıktada Türkiye yapsaydı ve devlet yapsaydı yazmıyor.
Türkler sadece Türkiye'den ibaret değil başka Türkler de var.Eğer daha fazla açıklamaya çalışırsam işler karışır inşallah anlarsın veya anlamış gibi yap.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sana öyle bir şey demeyeceğim.Devlet kelimesiyle Türkler kelimesi arasında fark var.Başlıktada Türkiye yapsaydı ve devlet yapsaydı yazmıyor.
Türkler sadece Türkiye'den ibaret değil başka Türkler de var.Eğer daha fazla açıklamaya çalışırsam işler karışır inşallah anlarsın veya anlamış gibi yap.

Burda Kimse Ülkesiyle Filan Dalga Geçmiyor.Eğlence Amaçlı Bir Konu.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
olum kaçıncı yüzyıldasın minecraftu türkler yaptı bile! daha sonra sahibi sildi o siteyi ama burada hala resimleri var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
olum o benim sitem korkma :D Turkcraft benim değil de mineciyim benim 3 yıl önce yapmıştım

Ozan Hiphoplife

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnek keserken adam besmele falan çekerdi[DOUBLEPOST=1381658202,1381658129][/DOUBLEPOST]Steve ''Osman'' olurdu ve palabıyıklı olurdu.Nethere gitmeye çalışınca cehenneme girmeye nasıl cesaret edersin bre kafir diye bir yazı çıkar oyundan atardı