Minecraftia

Geliştirmelimiyim?

• Evet

Kullanılan: 2 28.6%
  • Hayır

Kullanılan: 1 14.3%
  • Kesinlikle

Kullanılan: 0 0.0%
  • İdare Eder

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

Fuzenola

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sene 2018.Tüm MİNECRAFT Adlı Oyunun Oyuncuları-Hayranları Minecraftın Windowsdan -Lotaris- İsimli Bir Şirkete Satıldığından Beri Çok Sinirli Ve Tepkiliydi.Minecraft 1 Sene Boyunca Alınan Şirket Tarafından Kapatılmıştı.Minecraftı Alan Şirket,1 Sene Boyunca Minecraftı Baştan Sona Değiştirdi.Minecraft Kapatıldığı Günden Bu Yana Nerdeyse 1 Yıl Geçmişti.Bugün İse.. Minecraftın Açılma Günüydü.Şirket,Oyunun Adını O Gün Minecraftia Olarak Değiştirdi.Dünya Çapında 100 Bin Kadar Minecraft Oyun CDsi Satıldı.Yanlarındada Küçük Web Kamerası Verildi.Nedenmi? Şimdi Göreceksiniz.Oyunun Açılış Saati Herkezin En Boş Olduğu Saat Yani 8di.Saat 8 Oldu Ve birçok Oyuncu Oyunu İndirdiği Gibi Oyuna Girdi.Oyun Baştan Sona Yenilenmiş Gibiydi.Tek Fark Blokların Kare Olmasıydı.Onun Dışında..Karakter Taglarını Kendileri Ayarlayabiliyordu.Oyuna birçok Yeni Sistem Gelmişti.Bir Oyuncuya 4 Sınıf Seçme Hakkı Verilmişti.Bu Sınıflar:Avcı-Savaşçı-Düellocu-Silahdı.Silahmı? Evet Silah.Bu Sınıfı Seçen Oyuncuların Kesinlikle Yanında 1 Ortakları Olmalıdır.Herhangi Bir Silah Seçerler Ve Oyun Sonuna Kadar Ona Dönüşebilirler.Onun Dışında Kendileri Silah Kullanamazlar.Düellocu İse Genelde Adil Oyuncuların Seçtiği Sınıftır.Bununla Ya Adil Olurlar Yada Suikast Düzenleyen Huur Çocuklarından Biri.Sınıflar Bu Kadardı.Şimdi ise... Oyuna Yeni Eklenen Diğer Sistemlerden Biri Kulelerdi.Oyunda Yaklaşık 150 Kule Kullanılacaktı.Bu Kuleler 20şer Kat Olmak Üzere Canavar Dolu Olacağı Söylendi.Kulenin En Üstünde İse Patron Dediğimiz En Güçlü Yaratığı Yenerseniz Bir Hediye Alıyorsunuz.Değersiz Birşeyde Olabilir Değerlide.Oyuna Yeni Silahlarda Eklenmişti.-Satır-Arthurun Kılıcı-Chain Scythe VB.birçok Silahda Eklenmişti.Son Bir Kaç Sistemdede Yeni Hayvanlar-Yaratıklar Ve Su Altı Şehri-Orman Şehirleriydi.Sanırım Çok Uzattık.Hadi Başlayalım...
Türkiyede Tek Başına Yaşamaya Çalışan 15 Yaşında Bir Çocuğun Pislik İçindeki Evinde..
Çocuğun Adı Hakimdir.Gözleri Mavi Saçı Gri Renktir.Bu Çocuğun Ailesi Yoktur.Tek Başına Geçinmeye Çalıştı Fakirhanesinde Kendisine Hediye Edilen Minecraftia Oyununu İndirmiş Ve Oyuna Girmiştir.Oyunu Önceden Bir Kaç Kez Oynadığı İçin Çok Değişik Gelmiştir.Oyun Acayip kasıyordurda.Nede Olsa Onbinlerce Kişi Aynı Oyuna Hücum Etmiştir.Oyunda Sol Tarafda Görev Yazısı Belirmiştir.Görev Yazısına Tıklamış Ve Ekranda Büyük Bir Kağıt Parçası Açılmıştır.Kağıt Parçası Kendi Yüzünü Gösteriyordur.Hatırlayacagınız Üzere Webcamden Bahsetmiştik.Oyunda Kağıt Parçasında Kendi Yüzünün Altında Yükleniyor... Diye bir şey Çıkmıştır.Hakim Ne Oldugunu Bilmiyordur.O Sekmeden Cıkmaya Calışmış Ama Başaramamıştır.Sonunda %100 Olmuştur.Ve.. Webcam Hakimi İçine Doğru Çekmiştir.Aynı Şey Yavaş Yavaş Diğer Oyuncularada Olmuştur.herkes Oyunun İçine Çekilmiştir.Daha Sonra Birdenbire Önlerinde Sınıf Seçme Ekranı Belirir.herkes Sınıfını Seçer.Hakimde Yanlışlıkla Silah Sınıfını Seçer.Oyun Ona Hangi Silah Olmak İstersin? Diye Sorar.Hakim Şaşkın Bir Sesle:Ben.....Ne Silahı Lan? Ben Silah Olmayı Seçmek İstemedim! Der.Oyun Tekrar Aynı Soruyu Sorar.Artık Hakim Cevabını Verir:Lahmacun!! Oyun Sistemi Birden Tuhaflaşır Ve:Bu Silah Değil Seni Salak! Eğer Seçmezsen Seni Oyundan Kovacagım! Der.Sonunda Hakim:Kılıç Cevabını Verir.Ve Bir Köye Işınlanır.Bu Köy Oyuncuların Oyuna Başladığı Bir Köydür.Oyuncuların Seviyelerini Yükselteceği Silahların Kendilerine Ortak Bulacağı Köydür.Hakim Etrafındaki Silahı Olmayan Birilerini Aramaya Başlar.Ama Kimseyi Bulamaz.Sonunda Tek Başına Köy Dışına Çıkmaya Karar Verir.Köy Dışında Bir Süre Dolaştıktan Sonra 2-3 Akrep Görür.Akreplerin Seviyesi 10dur.Hakim Daha 1 Seviyeyken Nasıl Bunları Ortak Olmadan Yenebileceğini Düşünür.Akreplerden Birisi Hakimi Görür.Ve Hakime Doğru Saldırırlar.Hakim Koşmakta Profesyonel Olduğu İçin Erkekliğin 10/9u Kaçmaktır Yeteneğini Kullanarak Kaçmaya Çalışır.Sonra Toprağın Altından Bir Akrep Daha Çıkar.Akrepler Doluşmaya Başlar Ve Hakimin Etrafını Sarar.Hakim Çaresiz Durumdadır.Bölgeye Sessizlik Hakim Olur.Sonunda Akreplerden Biri Hakimin Üstüne Zıplar.Hakim Düşermiş Gibi Yaparak Eğilir.Ve Akrep Hakimin Arkasındaki Akrebe Çarpar.Böylece 2side Birbirini Öldürür.Diğer Akrepler Buna Sinirlenerek Hep Birden Hakime Atlarlar.Hakim Ölen Akrepin Kapattığı Yerden Çıkarak Çarpışmadan Kurtulur.Tüm Akrepler Birbirlerini Öldürürler.Akreplerden EXP Puanı Düşmüştür.Bunlar Seviye Almanı Sağlayacak Şeylerdir.Yaklaşık 8 Tane Kadar 10 Lvl Akrebin EXP Puanını Hesaplar Hakim.Sonra Ne Gerek Var Diyip Exp Puanlarını Alır.Hakim 4 Lvle Ulaşır.Şanslıda Olsa 8 Akrebi Öldüren Hakim Akreplerin Birinden Düşen -İğne Kılıcı-Alır.Hakim Uzak Bir Mesafede Kule Görür.Ve Oraya Doğru İlerler.....Devam Edecektir.-Bir Kaç Animenin Karışımından Yazdım Bu Hikayeyi.Yarısı Anlatmakla Geçti Tabi.Herneyse Olayı Anladığınıza Göre Heyecanlı Yerlere Geçiş Yapıcam Gelecek Saatlerde.Nasıl Olmuş İyimi Kötümü Yorumlarda Belirtirseniz Sevinirim.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Okurken gülmekten (affedersiniz) altıma s*çtım adgfafgadsvadsfads , saçları nasıl gri oluyor onu da anlayamadım ama çok güzel olmuş :p

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hikayenin İlgi Görmediğini Görüyorum.Öyleyse Hikayeye Daha Fazla Devam Etmeyeceğim İyi Günler.

Son düzenleme: