Minecraftım Açılmıyor Lütfen Yardım Edin Arkadaşlar !

SüperHero455

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayara format attırmadan önce minecraft gayet düzgün çalışıyordu fakat bilgisayara format attırdım şimdi açılmıyor.
Hata şöyle : minecraft launcher'e giriyorum. play butonuna basıyorum "crash report" diye bir hatayla karşılaşıyorum arkadaşlar nolur biriniz yardımcı
olsun nasıl düzeltebilirim bu hatayı ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ekran kartını kendi sitesinden güncelle
çok basit bir arastırmayla bulunabilecek bir çözüm:olgun:

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
HEPSİNİ DENEDİM ONLARIN, BİLGİSAYARIM ÖZELLİKLER AYGIT YÖNETİCİSİ GÖRÜNTÜ BAĞDAŞTIRICILARINDAN GÜNCELLEDİM ZATEN GÜNCEL DİYOR. yardım edin lütfen BEKLİYORUM....

[SKYPEDEN EKRAN PAYLAŞIMINDAN BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...]
skype adım : Hasanmasiii
birde benim dedimi deneseydin
tekrar yazayım ekran kartının markasının sitesine gir model-işletim sistemini gir ve güncelle
bilgisayarının güncellediği minecraft için değildir işletim sistemi içindir minecraft için yetersiz kalabiliyor !!!

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Milletti Skype davet etmek yerine yerine:
ilk önce .minecraft dosyanı silip tekrar yüklemeni söyleyecektim fakat zaten açılıp crash veriyormuş (bence yine de dene);
bunun yerine aldığın crash kodlarını webde aratarak sorununun çözümünü rahatlıkla bulabilirsin...

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Crash aldıktan sonra "Develoment Console" de yazan kodları incele..

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
bi yardım etseniz ölcekmsnz nolr şu an olmasa bile yarın falan da yardım edebilrsn. ben pek anlamyrm
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı doğru diyormuş, Minecraft senin gibi çocukların gelişimini olumsuz etkiliyor; hatta geriye çekiyor:
biz sana burada çözümü anlatırken sen 'bir yardım etseniz ölcekmsnz...' yazıyorsun ..?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bana yardımcı olrmsn skypeden[DOUBLEPOST=1431193565,1431193490][/DOUBLEPOST]
skypeden bana yardımcı olrmsn çok bir bilgim yok rica edyrm

yukarıda skype adımı yazdım...
Sadece OpenGL ve Java sitelerine gitip güncel sürümü indirmen yeterli. Kurulum tamamlarsan "Başarıyla tamamlandı" ya da "Zaten Güncel" diye iki farklı seçeneğimiz var. Eğer zaten güncelse ben bir şey yapamam.