Minecraft'ım açılmıyor!!!! (Yardım)

yardim edecenmu

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

FeyqaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar minecraftım açılmıyor minecraftım orjinal ve yeni launcher kullanıyorum basıyorum play simgesine yükleniyor tam girecekken oyun kapanıyor ve launchere geri dönüyor lütfen yardım edin 10 tane arkadaş var onlarla oynicam

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için ama ben buldum bi son birkaç gün önce sanal RAM i kapamıstım verme lan dedim vermedi sonra bi denedim yine sanal ram ver yaa dedim verdi sonra yeniden baslattim bilgisayarı ve düzeldi yinede çook teşekkür ederim yardımlarınız için

İyi günler

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Launcher'i minecraft.net ten tekrar indir, force clean yap(Yedek Almayı UNUTMA!), yada standart çözümlere devam et (Java güncelleme vs.)
Bu arada mod yüklüyse eski verisyon olabilir başka bi modla çakışıyor olabilir.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
lauchere heri dönüyorsa kesinlikle launcherde crash report vardır. .minecraft ı sil sen bi sonra launchere gir yeniden yüklesin

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce .minecraft klasörünü sil ve launcherından tekrar gir bir sürüm seç ve indirsin .minecraft klasörü tekrar oluşsun yani gir ve oyna bu arada VSYNC falan etkinse kapat.

FeyqaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce .minecraft klasörünü sil ve launcherından tekrar gir bir sürüm seç ve indirsin .minecraft klasörü tekrar oluşsun yani gir ve oyna bu arada VSYNC falan etkinse kapat.
onu denedim olmadı[DOUBLEPOST=1384428139,1384428012][/DOUBLEPOST]
Launcher'i minecraft.net ten tekrar indir, force clean yap(Yedek Almayı UNUTMA!), yada standart çözümlere devam et (Java güncelleme vs.)
Bu arada mod yüklüyse eski verisyon olabilir başka bi modla çakışıyor olabilir.
şimdi kardeşim java'm en son sürüm ondan olmasın bi java 6 yı denicem.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bende de aynı sorun oluyordu modlardan dolayıydı ama .minecraft klasörünü sildiğinde kendini tazelemesi ve açılması lazımdı garip.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
onu denedim olmadı[DOUBLEPOST=1384428139,1384428012][/DOUBLEPOST]
şimdi kardeşim java'm en son sürüm ondan olmasın bi java 6 yı denicem.
Muhtemelen java 6 daha çok sorun çıkartır map yedeklerini resource packleri filan yedeklerini al launcherde force clean diye bir seçenek var onu dene tekrar kur istediğn verisyonu oda olmassa forge yüzünden olabilir örneğin verisyon 1.6.4 forge ise bazılarında açılmıyor (bkz.Ben)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bence arkadaşın RAM yetersiz ya da launcherden normal gereken RAM'in fazlasını veriyor.

Altdaki JVM Arguments kızmında biraz kurcalamalar yap tabi kendi kafana göre yazılarla değil biraz araştır.

FeyqaN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence arkadaşın RAM yetersiz ya da launcherden normal gereken RAM'in fazlasını veriyor.

Altdaki JVM Arguments kızmında biraz kurcalamalar yap tabi kendi kafana göre yazılarla değil biraz araştır.
bi denicem ve kafama göre kurcalamıyorum ve 16 GB ram var[DOUBLEPOST=1384434434,1384434197][/DOUBLEPOST]
Muhtemelen java 6 daha çok sorun çıkartır map yedeklerini resource packleri filan yedeklerini al launcherde force clean diye bir seçenek var onu dene tekrar kur istediğn verisyonu oda olmassa forge yüzünden olabilir örneğin verisyon 1.6.4 forge ise bazılarında açılmıyor (bkz.Ben)
forge clean yazmıyor resim atabilirsen sevinirim[DOUBLEPOST=1384434563][/DOUBLEPOST]birde sanal bellek vermeyi deneyecem :'(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bi denicem ve kafama göre kurcalamıyorum ve 16 GB ram var[DOUBLEPOST=1384434434,1384434197][/DOUBLEPOST]
forge clean yazmıyor resim atabilirsen sevinirim[DOUBLEPOST=1384434563][/DOUBLEPOST]birde sanal bellek vermeyi deneyecem :'(
Kardeş yeni launcheri indirmedinmi sen hala anjocode launcherimi ?