Minecraftım açılmıyor :(

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar benim bilgisayarım formata gitmişti ve şimdi formattan geldi
windows 7 den windows 8 oldu ama şimdi minecraft açılınca
play diyorum oyuna girmiyor :( acaba ne yapabilirim?
bir program eksikliğinden mi kaynaklanıyor? acaba program eksikliğinden kaynaklanıyorsa hangi prgram?
[DOUBLEPOST=1385046995,1384968949][/DOUBLEPOST]hiç yardım edecek yokmu ;( @craft_man @Bkunkcu vb... bari siz bişiler söyleyin ;(

aksu28

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende giriorum bad video card drivers hatası verior bende windows 8 yaptırmıştm

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bende giriorum bad video card drivers hatası verior bende windows 8 yaptırmıştm
arkadaşım bu arkadaşlar zaten bir şey paylaşmazlar ancak kendilerini düşünürler bu yüzden bu forum kullanıcılarından bir umut beklemeiyotum :([DOUBLEPOST=1385202735,1385133283][/DOUBLEPOST]yardım edecek yardımseverler yokmu hiç aranızdan?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım bu arkadaşlar zaten bir şey paylaşmazlar ancak kendilerini düşünürler bu yüzden bu forum kullanıcılarından bir umut beklemeiyotum :([DOUBLEPOST=1385202735,1385133283][/DOUBLEPOST]yardım edecek yardımseverler yokmu hiç aranızdan?
bence hatanızı daha açıklayıcı birşekilde dile getirmelisiniz
mesela play butonuna basınca ne oluyor launcher kapanıyor mu hala açık mı kalıyor
önünüze birtakım yazılar geliyor mu devolopment console da yazanlarıyazınn
ve ekran resmi (mümkünse video) koyun

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Java , OpenGL, DirectX gibi yan programlar vardır ekran kartı sürücüsü dışında. Bunlarında mevcut ve güncel olduğundan emin olun.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
OpenGL ekran kartı driver içinde bulunuyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Benım bılgısayarımda wındows 8 ama benım mInecrafta sorunsuz gırıyor sızde bı problem var heralde benım kı wın 8 ama mc acılıo

Memrem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşım benimkide açılmıyor ama benki vista eğer bu güne kadar bilgi edindiyse lütfen yardım et

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta bilindiği üzere bir oyun bundan sistem gereksinimleri var bu sistem gereksinimleri aşağıda vereceğim ve Windows8 bildiğime göre birçok oyunu ve programı açmıyor açamıyor ve hatalar vermektedir bu yüzden Windows8 de Minecraft'ı açacağını hiç sanmıyorum yinede detaylı bir araştırma yap eğer çözüm yolu çıkmazsa yeni bir kaç launcher indir onlardan girmeyi dene eğer yine olmazsa bilgisayarına yeniden format attırmayı deneyebilirsin ama format atacak kişiyle bi konuş benim önerim XP Proffesional (Oyunlar için tasarlanmış :D) veeee Sistem Gereksinimleri:

Minimum sistem gereksinimi :
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
OpenGL: 1.4
İşlemci: 2.0 MHz (Tek Çekirdek)
RAM: 1 GB(XP), 1.5 GB(7), 2.0 GB(Vista)
Hard Drive: 80 MB Free
Ekran Kartı: 128MB RAM

Tavsiye edilen sistem gereksinimi :
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
OpenGL: 2.0
İşlemci: 2.5 MHz (Single Core)
RAM: 2 GB(XP), 3 GB(Vista/7)
Hard Drive: 256 MB Free
Ekran Kartı: 128MB RAM

Benden bu kadar yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

Memrem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benim sorunum şu açtığımda bad video card eror dior ne yapmalıyım