Minecraftım Çok Kasıyor Herşeyi Yaptım Lütfen Yardım

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben litetary minecraftım sorunsuz bi şekilde çok fazla kasıyor. 1.8de kasmayı önlemek amacıyla yapılan şeyler bile bende işe yaramıyo yaramamasına karşı fpsm 5 normalde 1.7.2de bile 20 fps javaya ram veriyorum olmuyo bissürü yerden araştırdım ama yinede bulamadım . pcmin özellikleri 4gb ramim 2gb egran kartım var 64bit java kullanıyorum ama yine çare bulamiyorum bir yardim eli uzanirsa çok sevinirim

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1.8 de yapılan optimizasyon sonucu magic World load eklendi fakat bu özellik düşük seviye işlemcileri mahvediyor. Yani büyük ihtimal işlemcinizin modeli düşük ve işlemciniz gücü yetmediği bir şeye zorlanıyor 1.8 sürümünde. 1.8 den itibaren minecrafttan en iyi şekilde performans alabilmek için i5 2500 den aşağı kurtarmayacak. Şimdilik render distanceni short ve tiny yapmaktan başka çare yok :( . Release sürümünü bekleyip optifine nin 1.8 olanının çıkmasını beklemeniz gerekiyor.

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.8 de yapılan optimizasyon sonucu magic World load eklendi fakat bu özellik düşük seviye işlemcileri mahvediyor. Yani büyük ihtimal işlemcinizin modeli düşük ve işlemciniz gücü yetmediği bir şeye zorlanıyor 1.8 sürümünde. 1.8 den itibaren minecrafttan en iyi şekilde performans alabilmek için i5 2500 den aşağı kurtarmayacak. Şimdilik render distanceni short ve tiny yapmaktan başka çare yok :( . Release sürümünü bekleyip optifine nin 1.8 olanının çıkmasını beklemeniz gerekiyor.
bukadar görüntülerin b*ktan oldugu bi oyuna bukadar işlemcimi gerekiyo kardeşim yapanlarda büyük hata var :/

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hele Ultrabook kullanıyorsan veya eski bir dizüstü ise geçmiş olsun. Onlar fazla zorlanmaz zaten. Benimki de aynı dediğin özellikler 5 senelik bazı yerler dışında çok kasma olmuyor sadece yoğun sunucularda yoğun yerlerde veya ölünce oluyor.

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hele Ultrabook kullanıyorsan veya eski bir dizüstü ise geçmiş olsun. Onlar fazla zorlanmaz zaten. Benimki de aynı dediğin özellikler 5 senelik bazı yerler dışında çok kasma olmuyor sadece yoğun sunucularda yoğun yerlerde veya ölünce oluyor.
1.8 de minecraft hayatı benim için bitmiştir ozaman sanırım degilmi :/