Minecraft'ım çok kasıyor yardım edermisiniz?

BuilderJok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Bu Kart Nasıl Birşeyse Bende Anlamadım 4GB Memory Var GPUsu 218 Serisinden ... En En Eski Nesil Kart Cuda Çekirdekçiği 16-24 Arasıki şu an 660 Flan Çekirdekçik Sayıları Var Normal Kartların ... Ben Bi Halt Anlamadım Bu Karttan Ama Optimize Etmeyi Dene Bi
Optimize nasıl edeceğim internete yazdım ama pek bir bilgi çıkmadı?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Optimize nasıl edeceğim internete yazdım ama pek bir bilgi çıkmadı?
Nvidia Denetim Masasından Physx Yapılandırmasına Gir Program Ekleye Tıkla Minecraft.exe'yi Ekle ... Bide Nvidia experience İndir... Overclock'ta İşe Yarayabilir... Bu Arada Ekran Kartını Araştırdım Biraz Eski Bi Kart... 2009'da Üretilmiş Neler Olur Bilmiyorum

BuilderJok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nvidia Denetim Masasından Physx Yapılandırmasına Gir Program Ekleye Tıkla Minecraft.exe'yi Ekle ... Bide Nvidia experience İndir... Overclock'ta İşe Yarayabilir... Bu Arada Ekran Kartını Araştırdım Biraz Eski Bi Kart... 2009'da Üretilmiş Neler Olur Bilmiyorum
Yanma gibi durumlar olabilir mi PC ablamın öy bir durum olursa biterim. :D

BuilderJok

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Overlock'u Boşver O Zaman Riske Atma ... Sadece Physx Yapılandırması Yap ... O Kart Çok Eski Gerçi ... Üretimi Bile Yoktur Yanarsa Bi 300-400 + Birşeyler Tutar Kısaca Yenisini Al Daha İyi Durumu Olur
Zaten dediğin programı indirdim sürücü falan yok dedi en iyisi artık minecraft ya da hiç oyun oynamamak yardımların için çok teşekkür ederim.