Haber Minecraft’ın 10 Yıllık Geçmişi & Çekiliş!

Bu konu süresiz olarak sabitlenmiş.

Ebo Space

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
21
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
17
Puanları
650
Resmen hayatım bu oyunda şekillendi :)
Arkadaşlıklarım, ölümler, kazalar, her şeyi bu oyunla yaşadım, akrabalarımı toprağa verirken bu oyunda da onlar için en masum duygularla mezarlar yapmıştım, sunucularda oynarken buglara kurban giden itemlerim için saatlerce ağlamıştım, arkadaş sanıp çok dolandırmıştım, bu oyunda kimseye güvenemeyeceğimi, bu oyunda insanları tanıdım, bu oyun beni ben yaptı, arkama dönüp bakınca çok fazla anı var, halen daha aklıma geldikçe boğazımın düğümlendiği, halen daha aklıma geldikçe içimden geçmişi yad ederek gülümsediğim, halen daha bu oyunu oynayarak kazandığım eşsiz dostluklar ve eşsiz düşmanlar bana bu oyunun vakit geçirmekten çok fazlası olduğunu gösterdi, her oyun oynamaya değerdir, ama Minecraft'ın yeri bende hep farklı kalacaktır.
Bizlere düşüncelerimizi paylaşma ve birbirimizle kaynaşma imkanı sunduğunuz için sizlere de herkes adına ayrıca teşekkür etmek beni ziyadesiyle memnun edecektir.
Çok uzun yazıp kimsenin değerli vaktini benim değersiz anılarımla doldurmak istemiyorum, buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ediyor, başka başlıklarda tekrar görüşmek üzere diyorum.
Esen kalın :)
 

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
Mesajlar
1,002
En iyi cevaplar
18
Beğeniler
749
Puanları
1,480
Ruh hali
giriş ve gelişme yok orada zamanım kısıtlı olduğu için hemen bitirmeye ve az yazmaya çalışmıştım
iyi ki az yazmışsın eyvallah.

10 Senedir oynamıyorum ama 1.6'dan beri oynuyorum diye hatırlıyorum gerçekten kısa zaman değil. Minecraft kitlesine bakarsanız hepsi de çok köklü oyunculardır zaten. Bu da oyunu çok daha fantastik hâle getiriyor kimse ciddi manada amatörce oynamıyor. Bu kadar köklü oyunun bu kadar eski oyuncularının olması pek çok zevkli şey sağlıyor diye düşünüyorum.
Dünya Hardcore rekoru: Öldüğü sahne Tıkla ve git
Montaj: Tıkla ve git
7 veya 8 senelik Hayatta Kalma dünyası (Alpha döneminden kalma): Tıkla ve git
 
Son düzenleme:

ZorinTR

Zombi Katili
Mesajlar
247
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
542
Puanları
590
Ruh hali
118029


minecraft'la bu video sayesinde tanıştım. ne kanaldan ne de bu oyunun varlığından haberdardım ama video beni kendisine çekti nedense... sanki daha önce oyunu oynamışım gibi bir his yaşadım bu videoyu görünce. açtım ve izledim. oyun ile o kadar aşina hissediyordum ki sanki çok uzun süre oynayıp bırakmışım da yeniden başlama dürtüsü uyanmış bende, öyle bir şeydi. başlarda ücretsiz oyundur diye orijinal launcherdan girmeye çalışıyordum niye olmuyor bu yaaa diye sinirlenirdim.

1558077658663.png


geri dönüp sitenin eski haline bakınca büyük bir nostalji yaşadım şimdi. şu sadeliğe ve doğallığa bakın.

118031


sonra mineshafter ile tanıştım. bu cracked launcher oyunu oynamamı sağladı. internet alemindeki ilk nickim SherRixO'ydu. neden diye soranın telefonunun ekranı kırılıyormuş.

oyun o kadar eğlenceliydi ki oynamadan duramazdım. no literally, oynayamadığım zamanlar kriz geçirirdim. bilgisayarım da çok iyi değildi ama sadece 512MB RAM ile çok büyük işler başarırdım bu oyunda.
çok kişiyle tanıştım, sonra burası ile tanıştım burasıyla keşke biraz daha geç tanışsaydım 2017 yılında falan mesela ama neyse. çok arkadaşlar edindim çok insan tanıdım. birkaç tane de sevgili yaptım
118032


oyun eski haliyle gelmiş geçmiş en çok saran oyunların başında gelebilirdi ama şimdi girip 10 dakika oynadıktan sonra sıkılıp quit atıyorum çünkü oyunu tamamen biliyorum. oyuna ilk başladığımda o kadar çok yapılacak, keşfedilecek şeyler vardı ki bu beni heyecanlandırırdı. skyblock, solar survival gibi haritalar oyunu renklendirirdi. şimdi dünyaya adım attıktan sonra "olm ne yapılabilir lan artık bu oyunda?" dedikten sonra çıkıyorum. oyunun ne sadeliğinden eser kaldı ne de asıl amacından.
 
Son düzenleme:

LavivaSurvival

IP: LavivaNW.Keyubu.Com
Mesajlar
333
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
136
Puanları
410
Ruh hali
1.6.2 den berri oynarım eski sürümlerinede baktım ciddi anlamda güzel bir oyun.
günümüzde 1.8 de takılı kalsakta :D genede yeni sürümlerle dahada güzel oldu.​
 

RioBen

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
20
Rahmetli Notch görseydi gözü acık giderdi.
 

gamet

Zombi Katili
Mesajlar
150
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
52
Puanları
390
Ruh hali
Minecraftı 5 yıldır oynıyorum ve çok güzel bir oyun forum yöneticimizinde böyle bir çekiliş düşüncesi güzel olmuş :uyku:
 
Son düzenleme:

ThreeDc

Taş Madencisi
Emektar Üye
Mesajlar
76
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
50
Puanları
640
Ruh hali
Minecraftturk'un sunucusuna girdiğim zamanları hatırlıyorum ne kadar zevkliydi.. Oyunu doğru düzgün bilen olmadığı için herkes yeni yeni kavrıyordu ve yardımlaşıyordu gece evim yok diye insanların evine sığınmıştım yemek bile yapmışlardı :D O zamanlar gerçekten çok zevkliydi şimdi uçmuş gitmiş minecraft...
 

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
Mesajlar
1,214
En iyi cevaplar
83
Beğeniler
973
Puanları
4,290
Ruh hali
zamanında 1.8 daha yeni çıkmıştı pc kaldırmıyor diye oynamazdım 1.7 oynardım sürekli vay be ne günlerdi :D
 

Vearthx

“Susuyor olmam, acı çekmediğim anlamına gelmez.”
Mesajlar
283
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
205
Puanları
560
Ruh hali
Bu oyuna 1.4.6 dan beri oynuyorum ve aldığım zevk asla azalmadı ve zevk almaya da devam ediyorum.
 

bluera

Fiercely unapologetic.
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
972
En iyi cevaplar
13
Beğeniler
2,046
Puanları
2,480
Ruh hali
Konu günceldir arkadaşlar, çekiliş devam ediyor!
 

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
Sanırsam hayatımda zevk aldığım, yeni arkadaşlar edindiğim en iyi oyun. 1.7'den beri oynuyorum ve bugüne kadar bir sürü farklı dostluklar yaptım. Klan savaşları, haritalar olsun çok zevkliydi. Bu oyunda harcadığım zamanın boşa olmadığını aksine sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Minecraft oynamaktan hiç sıkılmadım. Milyonlarca sunucuda oynadım. Gerçekten çok güzel günlerdi. Sonra harita ararken bi anda bu forumu gördüm ve kayıt oldum. İyi ki de kayıt olmuşum.

10.YIL'ın kutlu olsun Minecraft!
 

Üst