Flarrow
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Fan Made?????? Hayran yapımı bir şey bu.Son versiyon Minecraft 2 Yeni bir çağ![]()
Fan Made?????? Hayran yapımı bir şey bu.Son versiyon Minecraft 2 Yeni bir çağ![]()
Katılıyorumonu farkla geçer diyorum
Türkiye'nin %70'i Cracked oynarken Minecraft'ı Türkiye'de Premuim Minecraft sunucu açmanın ne anlamı var ?Crached Olupta İlgili Olan Server Çok Az Bir Kaç Server Dışında Premiumların Nickiyle Girilmış Serverda Premium Adam Gelince Üyeliği Ona Veren Çok Az Sayıda Server Sahibi Var Durum Böyle Olunca Premiumlar Çoğu Crached Sunucuda Oynayamaz Oluyor Zaten Oynayanda Çok Az herkes Küfürden ve Hileden Uzak Olmak İçin Premium Sunucu Oynuyor
Yakında zaten herkeste premium olmaya başlayacak şu appnana filan tarzı uygulamalar ve çekilişler filan sayesindeTürkiye'nin %70'i Cracked oynarken Minecraft'ı Türkiye'de Premuim Minecraft sunucu açmanın ne anlamı var ?
Yakında dediğin ne zaman Türkiyenin tamamen değilde en azından bi %50'sinin premuim olması için önümüzde daha bi 3-4 yıl var.Belkide fazla.Yakında zaten herkeste premium olmaya başlayacak şu appnana filan tarzı uygulamalar ve çekilişler filan sayesinde
Premuimlere göre biz düşük fakir ve beceriksiziz onlar kendi topluluğunu oluşturmak için premuim server açıyorlarTürkiye'nin %70'i Cracked oynarken Minecraft'ı Türkiye'de Premuim Minecraft sunucu açmanın ne anlamı var ?
düşük fakir ve beceriksiz mi premiumlarda okadar çok baba parası yiyen abi varki daha oynayamayı bilmeyip bizi nasıl eziceklerPremuimlere göre biz düşük fakir ve beceriksiziz onlar kendi topluluğunu oluşturmak için premuim server açıyorlar
Göklerden GT–S6500D İle Gönderildi
Bende premuim ama baya bir zaman Cracked oynadım.Hiçte öyle görmüyorum, öyle görenlerde -6 yaş grubudur bence.Premuimlere göre biz düşük fakir ve beceriksiziz onlar kendi topluluğunu oluşturmak için premuim server açıyorlar
Göklerden GT–S6500D İle Gönderildi
Tabiyiki Öyle Ama Onların Düşünceleri Bu Sadecedüşük fakir ve beceriksiz mi premiumlarda okadar çok baba parası yiyen abi varki daha oynayamayı bilmeyip bizi nasıl ezicekler
Aynen ÖyleBende premuim ama baya bir zaman Cracked oynadım.Hiçte öyle görmüyorum, öyle görenlerde -6 yaş grubudur bence.
Ne Varki Bu Oyunda ?Az önce biraz fazla atar yapmışım galibaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu oyundan dolayı biraz gerginimde
2 Taraf da haksızdır. İsteyen Premium oynar isteyen crack. Fakat Crackı olupda Cracklı serverlarda hile kullanıp sadece egosunu tatmin etmek için PVP oynayan insanların hile kullanmayan insanlara "Sen benim kim olduğumu biliyormusun nooblar baba parası ile pre alın anca" demesi crackleri haksız duruma düşürür. Ulan zavallı herif sen hergün iphone 5 le gezerken hergün 2-3 lahmacun veya tost yerken ben boğazımdan kesip "Emeğe saygı" durumundan ve ömrümün sonuna kadar oynamaya devam edeceğim oyuna hergün aldığım 3 tl harçlığın 1 tl sini ayırarak Premium aldım. 18 yaşından küçüklerin de alabileceği ininal kartdan aldım ve istediğim zaman içine biriktirdiğim paraları koyup istediğim gibi internetten alışveriş yapabiliyorum.Nee?!? Dostum kim kimi eziyor ya. Oyun paralı bir oyun. Bu oyun para kazanılmak için yapılmış bir oyun. Bende korsan oynuyordum ancak böyle düşünmedim. Param olursa gidip alırım dedim. Premium V Korsan muhabbetlerinde Premium haklıdır bence.