Minecraft'ın Geleceği ve Ömrü

Minecraft'ın Ömrü

• 1-3 Yıl

Kullanılan: 12 25.5%
  • 3-5 Yıl

Kullanılan: 11 23.4%
  • 5-10 Yıl

Kullanılan: 5 10.6%
  • 10-15 Yıl

Kullanılan: 3 6.4%
  • 15-20 Yıl

Kullanılan: 1 2.1%
  • 20+ Yıl

Kullanılan: 15 31.9%

• Kullanılan toplam oy
    47

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün fikrinizi almak istediğim bir konu var lütfen ankette oy kullanmayı unutmayın :).

Şimdi gelelim konumuza,
Her popüler oyun bir süre sonra unutulmasa bile eskisi kadar rağbet görmez. Bu zaman oyundan oyuna özelliklerine , özgünlüğüne vb. şeylere göre değişir. Minecraft bu konuda iyi durumda ancak sizce ne kadar böyle devam edecek ?

Son derece hızlı bir şekilde gelişmekte olan oyun sektöründe ne zaman başka bir oyun Minecraft'ın tahtını sallayacak ? Ya da yaratıcılığın yüksek düzeyde olduğu nadir oyunlardan olan Minecraft'a bir alternatif gelmeyecek mi ?

Belirli sorular var düşünüp , tartışılabilir. Merak ettim sordum. Görüşlerinizi , cevaplarınızı , oylarınızı bekliyorum.

İyi forumlar.
-Swertyy.

ByLaxor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence 3-5 Yıl çünkü Microsoft'a satıyorlar galiba Minecraftı . Yani eski tadı olmaz bence en fazla 3 yıl sonra unutulur.

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-5 yıl.Ne yazıkki

Yapımcılar artık sıkıldılar.Dolu dolu sürümler gelmiyor.Mesela 1.7.2 1.6'dan 4 ay sonra çıktı.Ama 1.8 1.7'den 11 ay sonra çıktı.Ama bundan anlamamışsınızdır.Mesela 1.4.Adamlar azimle çalıştılar ve 2.5 ay sonra çıktı hem de devrim gibi özellikleriyle.Sonra 1.3.1. 1.2.1 çıktımtan 1 hafta sonra geliştirmeye başiladı ve güzel şeyler çıktı..Ayrıca da hala korsanın üstesinden gelemiyorlar.Bence artık sıkılacaklar ve bırakacaklar.Benim teorim bu.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft gelişebilen bir oyun e buda çok güzel, neredeyse her 6 ayda bir yükseliyor. Gelişiyor yenilikler oluyor.Oyuncuların tam sıkılacağı anda yepyeni şeyler geliyor bunun için Minecraft kolay kolay bırakılmaz-Unutulmaz.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
+20 Yıl
Çünkü İmkansız :D
Minecraft 5 aya unutulur <_<

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft kolay kolay ölmez.. Ölse bile efsane niteliğinde (cs, Half-life gibi).. Yani rahat olun..

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence 3-5 Yıl çünkü Microsoft'a satıyorlar galiba Minecraftı . Yani eski tadı olmaz bence en fazla 3 yıl sonra unutulur.

Microsoft'un almasına neden kötü gözle bakıyorsunuz anlayamadım. Daha iyi yerlere geleceğini düşünmese almazdı bence gelişecek diye umuyorum.

1-5 yıl.Ne yazıkki
Yapımcılar artık sıkıldılar.Dolu dolu sürümler gelmiyor.Mesela 1.7.2 1.6'dan 4 ay sonra çıktı.Ama 1.8 1.7'den 11 ay sonra çıktı.Ama bundan anlamamışsınızdır.Mesela 1.4.Adamlar azimle çalıştılar ve 2.5 ay sonra çıktı hem de devrim gibi özellikleriyle.Sonra 1.3.1. 1.2.1 çıktımtan 1 hafta sonra geliştirmeye başiladı ve güzel şeyler çıktı..Ayrıca da hala korsanın üstesinden gelemiyorlar.Bence artık sıkılacaklar ve bırakacaklar.Benim teorim bu.

Zamanlama olarak kıyaslamayı doğru bulmadım nedeni ise sürekli güncellemek elbette iyi bir şey ancak bu sürümlerden sıkılmadan ya da eskimeden -ki bu uzun sürer- direk yeni sürümler çıkarmak anlamsız olur. Şuandaki aralık belki biraz uzun ya da ideal. Hem altın yumurtlayan kazı kimse kesmez :)

Minecraft gelişebilen bir oyun e buda çok güzel, neredeyse her 6 ayda bir yükseliyor. Gelişiyor yenilikler oluyor.Oyuncuların tam sıkılacağı anda yepyeni şeyler geliyor bunun için Minecraft kolay kolay bırakılmaz-Unutulmaz.

Gelişebilen bir oyundan kastını tam anlamadım her oyun gelişir.

+20 Yıl
Çünkü İmkansız :D
Minecraft 5 aya unutulur <_<

5 ay oldukça kısa bir süre gibi geldi bana :lol:

Minecraft kolay kolay ölmez.. Ölse bile efsane niteliğinde (cs, Half-life gibi).. Yani rahat olun..

CS için şuanda Source - GO - Online gibi alternatifleri var. Minecraft için bunlar nasıl gerçekleşir bilemem. Klasik hali de ne kadar ön planda kalır belli olmaz.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Microsoft'un almasına neden kötü gözle bakıyorsunuz anlayamadım. Daha iyi yerlere geleceğini düşünmese almazdı bence gelişecek diye umuyorum.

Zamanlama olarak kıyaslamayı doğru bulmadım nedeni ise sürekli güncellemek elbette iyi bir şey ancak bu sürümlerden sıkılmadan ya da eskimeden -ki bu uzun sürer- direk yeni sürümler çıkarmak anlamsız olur. Şuandaki aralık belki biraz uzun ya da ideal. Hem altın yumurtlayan kazı kimse kesmez :)

Gelişebilen bir oyundan kastını tam anlamadım her oyun gelişir.

5 ay oldukça kısa bir süre gibi geldi bana :lol:

CS için şuanda Source - GO - Online gibi alternatifleri var. Minecraft için bunlar nasıl gerçekleşir bilemem. Klasik hali de ne kadar ön planda kalır belli olmaz.

Her oyun gelişmez çoğu oyun Güncelleme almaz. MESALA GTA SERİSİ FPS OYUNLAR Onlar direk satılır güncelleme gibi bir şey söz konusu değil Minecraft ise gelişebiliyor yeni şeyler geldiğinde Minecraft 2 diye bir şey çıkmıyor sadece versiyonu artıyor. Ondan dedim

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Ben minecraftın yapımcısı olsaydım artık daha fazla geliştiremeyince open source yapardım githuba atardım pull kullanarak kendi istediklerini eklerlerdi :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Minecraftı kapatmaya çalışırlarsa gider çakmasını kodlarım!

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her oyun gelişmez çoğu oyun Güncelleme almaz. MESALA GTA SERİSİ FPS OYUNLAR Onlar direk satılır güncelleme gibi bir şey söz konusu değil Minecraft ise gelişebiliyor yeni şeyler geldiğinde Minecraft 2 diye bir şey çıkmıyor sadece versiyonu artıyor. Ondan dedim

Ha ben MMO oyunlar olarak düşündüğüm için öyle dedim. Anladım demek istediğini.

Ben minecraftın yapımcısı olsaydım artık daha fazla geliştiremeyince open source yapardım githuba atardım pull kullanarak kendi istediklerini eklerlerdi :)

Şuanki modlarla bu zaten yapılıyor bence. Yani ayrıca kendi fikri olmasına gerek yok oyunculardan alıp ekleyebilir. Oyuncuların hepsinin fikri bitmesinin baya uzun süreceğinden eminim :)

O avatarı yapmaya çokmu özendin.
arch linux logosunu aldım psden outline ekledim sonra logoyu magic wandla transparan yapıp signaturecrafttaki kafamı ekledim. yani o kadar da değil :)

Konuyu dağıtmassak sevinirim :)

Minecraftı kapatmaya çalışırlarsa gider çakmasını kodlarım!

Tamam. :olgun:

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ha ben MMO oyunlar olarak düşündüğüm için öyle dedim. Anladım demek istediğini.

Şuanki modlarla bu zaten yapılıyor bence. Yani ayrıca kendi fikri olmasına gerek yok oyunculardan alıp ekleyebilir. Oyuncuların hepsinin fikri bitmesinin baya uzun süreceğinden eminim :)

Konuyu dağıtmassak sevinirim :)

Tamam. :olgun:

Sen bilirsin ._.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Planets cube oyunu cikacak yakinda mc den alamadigim hazzi Allahin izniyle o oyundan alacagim :)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi