Minecraft'ın Gizemi 1

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Merhaba, ilk önce kendimi tanıtayım. Ben Steve. 74 yaşındayım. Yaşıma bakmayın. Bir sürü anım var. Bunlardan biri de Minecraft'ın gizemidir. Yaklaşık bir kırk-elli yıl önce...
Üniversitede okuyordum. Bizi bir geziye davet ettiler. Ülkemizi gezme turu olacakmış. Annem izin vermedi. Bende kağıtlara çizdim, kopardım, okudum, yazdım. Ben bir şeyler yapmayı çok seven birisiydim. Babam ise madenciydi. Ben bir oyun bulmuştum. Bunu arkadaşlarıma sunacaktım, kendi dünyamızda, istediğimiz şeyi yapabilirdik heralde. Bu çok güzel olurdu.
Babam bu akşam biraz obsidyen, biraz lapis lazuli toplamıştı. Bunların değerli madenler olduğunu söyledi. Aklıma bir fikir geldi. Hemen bodrum katındaki duvarları rutubetli, içi nemli depoya geldim. Orada babamın çıkarttığı bir kaç maden vardı. Şekillerini aklımda tutmaya çalıştım. Sonra hemen üst kattaki odama çıktım. Biraz camı açtım. Çünkü rutubet ve nem bana iyi gelmiyordu.
Sonradan bir yanık kokusu hissettim. Malesef soba gazından zehirleniyorduk. Bu ne kadar acı bir şeydi. Sonra kağıdımdaki obsidyen, birden çıkıverdi. Camı kırıp nefes almamızı sağladı. Ama ben bayılmıştım yine de. Hastaneye kaldırmışlar beni.
Evet, bu bir düştü.