MINECRAFTıN İçINDEYIM [BöLüM.1]

UBBCraft.com

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.Bölüm_Başlangıç Ve Garip Olaylar
==========================

Merhaba 15 Yaşındayım ve minecraft oynamayı seviyorum bazen minecraftı oynamayı aşırı kaçırıyorum Haaa...bu arada adım Abel Neyse bugün çok garip bi olay oldu Okuldan geldim ve çok yorgundum Bu gün derhanemin denetimde olduğu için çok mutluydum Bu gün gidmicektim Mutfaktan Güzel Kokular geliyodu meğerse bu Üst kataki Komşunun yemeğinin kokusuymuş annemin yaptığı yemek Brokoliydi annem bu yemeği sevdiğimi sanıyor ama herzaman gizli gizli tencerenin içine geri koyuyorum annemde Bu yemekler ne kadar bereketli diye geçiniyor Neyse olayımıza gelelin gine Minecraft oynarken Annem Abell!!!! Hadi yat artık geç oldu dediğini duydum bende yatmak zorunda kaldım ve yatım Hemen dalmıştım ama kendimi uyuyor gibi hisetmiyordum Sonra uyandım Anneme seslendim ABEL:anne!!!! Anne!! annemden ses gelmiyordu merak etim ve baktım kapıdan içeri girdim ve heryer kareydi Çimenler Otlar İnekler her şey ben bile Aman ALLAHIM bu bir rüya diyordum içimden sonra aniden kapı kapandı yerde bir kitap vardı yazan kim bilmiyordum ama korkmuştum buradan nasıl kurtulabilirim diye Kitabı okudum KİTAP:Merhaba Yabancı Korkuyorsundur biliyorum bu senin seçimindi bu dünyada hayata kalmaya çalışacaksın buradan kurtulman için o *** Ejderhayı yenlemisin ejderhayı bilmiyorsanda eminim ki öğreniceksin tek yapman gereken şey gece dışarı çıkmamak.

Kendi kendime sordum bu rüyamıydı diye ve dedim ki ben minecraftı kaç senedir oynuyorum ejderhayıda biliyorum onu öldüreceğim diye ant içmiştim Ama bunlar için daha çok erkendi akşam oluyordu bile hemen 25 tane odun toplayıp bir dağın içini deldim gerçekten çok korkuyordum orada kalıcaktım karanlık ve yapışkandı gerçekten yapışkan.....sabah oldu ve ben erkenden kalkmıştım saati bilmiyordum hemen biraz odun toplayıp kendime uygun biyer aradım 2 Saatlik çalışmamda evim olmuştu ve gerçekten güzeldi Bir köşeye oturup mola verdim Düşünüyordum Mağaraya inmeyi en korktuğum şeydi gitmek istemiyordum ama yaşamam için gerekliydi yemek lerim pişmişti hepsini bi lokmada yedim ve doymuştum ve Meahhh ... diye bi ses duydum bu koyun olmalıydı rahat bir yatak yapıcaktım yavaş yavaş ada beni içine çekiyodu ama ginede merkalıydım Ailemi özlüyordum koyunların yünlerini aldıktan sonra kendime yatak yaptım Gece olmuştu üstümü örtüm ve yatım yarın mağaraya inecektin Çok heyecanlıydım kötü bir şey olacak diyede korkuyordum tabi 2.Bölüm=Sabah olunca ...................................................................................................................................................DEVAMI GELECEK ..... İYİ FORUMLAR !!!