Minecraft'ın Klasörünü Farklı Bir HDD'ye Aktarma

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne !?! Gelen güncellemeler ile bu sorunlar çözüldü, ses için sürücü yüklemen gerekiyor ayrıca. Güncellemelerden habersiz Windows 10'a çamur atmanın bir mantığı yok
Ayarları açabilseydim belki güncelleştirmelerden hallederdim de onu bile açamadım ki :(. Neyse, en azından rezerve ettim. Gelir yakında adam gibi olanı...

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ön izleme senin sandıgın şey değil sadece görünüştür

ön izleme oldugundan olabilirmiB)

Ne !?! Gelen güncellemeler ile bu sorunlar çözüldü, ses için sürücü yüklemen gerekiyor ayrıca. Güncellemelerden habersiz Windows 10'a çamur atmanın bir mantığı yok
Saçma salak bebekce tartışmlar yapmanız sorunuma yardımcı olmuyor hiçbirşeyden anlamayan asosyeller gibisiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
işte burayı okuyun sonra konuşun Ön İzleme sürümü bu gönüllüler ve geliştiriciler kullanıyorki daha hızlı hatalar tespit edilsin diye daha hızlı Windows 10 çıksın diye olay bu ve bunu yükleyen bedavaya sahip olmuyor Windows 10 çıktığı zaman kullanamyacaksınız ama korsan kullanırsanız başka olay kapandı NOKTA.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Saçma salak bebekce tartışmlar yapmanız sorunuma yardımcı olmuyor hiçbirşeyden anlamayan asosyeller gibisiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
işte burayı okuyun sonra konuşun Ön İzleme sürümü bu gönüllüler ve geliştiriciler kullanıyorki daha hızlı hatalar tespit edilsin diye daha hızlı Windows 10 çıksın diye olay bu ve bunu yükleyen bedavaya sahip olmuyor Windows 10 çıktığı zaman kullanamyacaksınız ama korsan kullanırsanız başka olay kapandı NOKTA.
Hakaretlerin hiç hoşuma gitmedi, ayrıca teknik önizleme olduğunu bilmeyecek kadar salak değilim fakat bana göre diğer windows sürümlerine göre, daha akıcı, hızlı bir sürüm. Ayrıca win 10 çıktıktan sonra benim kullanamayacağımı da biliyorum, ayrıca sorunlarını bulduğumda microsofta iletiyorum.
Ayrıca "NOKTA" yazarak bir şeyi engelleyebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.Ve benim mesajımda asıl demek istediğimse artık windows menüsünün takılmadığı, güncellemeleri takip etmeden mesaj yazmasının saçma olduğu yönündeydi.