MİNECRAFTIN SONU MU GELİYOR ?

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Türkler genelde aç gözlü, para peşinde çok koşan insanlar.. Yani oyunu ticaret aracı olarak görüyorlar.. Benim imkanım var istesem 1000 kişilik bile sunucu açarım vip olmadan ama vaktim yok.. Lise sonum ders çalışıyoruz sürekli belki premium sunucu açabilirim üniversiteye girince..
Açarsam da sunucu İngilizce olur.. Çünkü Türkiye'deki premium sayısı oldukça az..
Ben swden kazandığım parayı swnin süresini uatmak için. Fln kullanırım. Ben eski swemden 500tl kazanmıştım.ve 500 tlnin 500 ünüde sw minecraft için harcamıştım.

HeavenZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten Minecraft oyununu bıraktım.Sıkıcı gelmeye başladı,hep aynı şeyler oluyor,insan biraz farklılık istiyor diye düşünüyorum :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Pek inandırıcı gelmedi bana. Minecraft'ın sonu gelirse dünya mojong'a savaş acar :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MoonLightBt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftın %60 Gibi Bi OYuncu Kitlesi Kaybediceği Çok belli Prem Satabilmek İçin uğraşıyolar Fakat Bi Yandanda Fiyatlar Arttırıyolar Yaptıkları Şey Cok Zıt Düşüyo !

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ben premiumum.İnşallah premiumlar için kapanmaz :/[DOUBLEPOST=1406189612,1406189469][/DOUBLEPOST]Beyler böyle ünlü sunucular biterse biz bir olalım.Açalım tekrar.(yani mcsg ye benzeyen hg fln)
Hem birde minecraft çapında türkiyeyi sponsor oluruz.
Tek çözüm premium denildi ama Craftoloji'de tutturdular crack yapın diye alın şimdi görün. Türkiye'deki ilk premium sunucusu olacaktı. İlk midir bilmem ama en azından Türkiye'de nadir görülen sunuculardan biri olacaktı. Söz tutulmadı diye kendilerini haksız görünce kendi dedikleri gibi online mod'u kapadılar, birkaç düzenleme yaptılar vs. Hay çenemiz tutulsaydı da insan gibi bekleseydik.[DOUBLEPOST=1406206048][/DOUBLEPOST]
Mojang para düşkünü olmuş multiplayer kapanırsa hayat kaynağım mc yi bırakıcağım.

Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Para düşkünü olmalarına şükredelim. Bu haliyle bile 2020'de kapanma ihtimali var denildi. Sunucuların kapanması mı, Minecraft'ın kapanması mı? Zaten insanların Realms'e yöneltme sebeplerinden de olabilir bu EULA değişikliği.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Mojang ile açılan sunucuların hiçbir alakası yoktur. İstersen dünyadaki tüm serverler kapansın Mojang üzülmeyecektir ve onlar için hiçbir sıkıntı meydana gelmeyecektir. Kısacası dediklerin saçma şeyler insan kandırıyorsun.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Mojang ile açılan sunucuların hiçbir alakası yoktur. İstersen dünyadaki tüm serverler kapansın Mojang üzülmeyecektir ve onlar için hiçbir sıkıntı meydana gelmeyecektir. Kısacası dediklerin saçma şeyler insan kandırıyorsun.
'Olabilir' dedim zaten bu bana ait bir düşünce Realms'e yöneltme işi. Ayrıca 2020'de kapanma olayı da uydurma değil. 'Şurdan bir yerden duymuştum' gibi de takip etmedim o olayı. Yaşanabilmesi şaşılmayacak şeyler.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2020 de Minecraft mı oynayacaksınız? Çoğunuz büyür şu an yeni nesil dediğimiz oyunlar bile müthiş gerçekçi geliyor o zaman kim bilir neler çıkar.. Bu oyunda efsane olur gider.. İlk Half Life gibi, NFS Underground 2 veya Hitman 2: Silent Assassin gibi.. Yokolur öyle adı kalır efsane diye.. Ölümsüz oyun istiyorsanız Dota 2.. Gerçi 2020'ye Dota 3 çıkar :)..

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
2020 de Minecraft mı oynayacaksınız? Çoğunuz büyür şu an yeni nesil dediğimiz oyunlar bile müthiş gerçekçi geliyor o zaman kim bilir neler çıkar.. Bu oyunda efsane olur gider.. İlk Half Life gibi, NFS Underground 2 veya Hitman 2: Silent Assassin gibi.. Yokolur öyle adı kalır efsane diye.. Ölümsüz oyun istiyorsanız Dota 2.. Gerçi 2020'ye Dota 3 çıkar :)..
Ben oynamayı düşünürüm. :D Hem ben senin sandığın gibi MC'nin o zamanda kolay kolay çöp olacağını düşünmem. Ona benzer bi' Terraria var başka da oyun yok. Sonra kakalarlar açık dünya, LEGO'ya benzer diye yeni bir oyun. Anca o zaman çöp olur. Benzetmek gerekirse Steve Jobs'ın iPad'i duyurması gibi olur. Bill Gates'in elindeki İlk tablet bilgisayarda Minecraft olur. Aslında size o 2020'de bitecek makalesini bulsam direk linkini verecemde dur bakalım.[DOUBLEPOST=1406227112,1406226135][/DOUBLEPOST]Aha buldum. Aslında o zamanda takip etmem gerekiyormuş. O haberi gördüğüm yılda; 10 sene içerisinde Mojang kapatılabilir diye bir habermiş. Yaklaşık 2020 yani doğru hatırlamışım. Ama haberlerin yan başlıklarında ise 'Notch 10 sene içerisindeki batışı iddiasını yalanlıyor' var. İşte bu haberlerde Notch'da demişki, biz Allah'tan şu sıralar para kazanıyoruz. Ama kazanılmazsa biz iyiyiz. Bizim için bir 10 yıl olacak, fakat o yıllardan sonra para kazanamazsak Mojang ölebilir. Dolayısıyla çalışanlarımızla yeni bir iş üzerinde çalışırız' demiş. En azından ben kendi tercümemle böyle anladım. 'Mojang closing in 10 years' diye Google'dan aratın yararlı makaleler bulacaksınız. Türkçe kaynak yoktur ama çevirmeye çalışın kendinizce.

Son düzenleme:

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Demesene şöyle :/

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MULTİPLAYER KAPANMASIN OLUM KAPANIRSA MOJANGA DAVA ACARIM VE OYUNU BIRAKIRIM [ ESPIRI OLSUN DIYE YAZDIM AMA CIDDEN OYUNU BIRAKIRIM ]

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
la multiplayer mı kapanacak bi gidin işinize, bu sadece sunucuda satış yapanlarla ilgili bir düzenleme diye biliyorum ben siz de taa nerelere çektiniz ha

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamamen yanlış crack crack oynuyoruz ama yakında bütün crackler bütün internet ağları üzerinden kaldırılacak yani herkes premium almaya zorlaniyor Alacaksınızda bir oyunu crack oynamak o oyunu yapana saygısızlıktır