Minecraftin Sonu.

RaPoRLu67

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar benden önce birisi bu konuyu açtıysa özür diliyorum minecraftin sonuna gelince böyle bir yer var ve çıkamıyoruz bu yerden buyrun resim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftın sonu diyince başka bir şey sandım :D neyse eski sürümlerde oraya gelince oyunun dengesi bozuluyor ama yeni sürümlerde yeni çıkan bariyeri koymuşlar

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bu Duvar İle İlgili Bir Map Vardı Captive Başarım Kazandıkca Duvar Yarım Block Genişliyordu Çok İyi Oldu Gelmesi Sayesinde o Güzel Map Yapıldı :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraftın sonu diyince başka bir şey sandım :D neyse eski sürümlerde oraya gelince oyunun dengesi bozuluyor ama yeni sürümlerde yeni çıkan bariyeri koymuşlar
Aynen ben 1.7.4 te gittim oraya (29999998 yazınca kabul etmedi zekice -300000(0) sondakinden emin değilim onu yazdım öyle öyle gittim :D) Orda redstone nin texturesi kaydı yamuldu bişeyler oldu tnt atmayı denedim olmadı falan filan işte denedim her şeyi.

Bir de bir özellik var bu sınır küçülüp büyüyebiliyor böyle haritalar çok çıkarılır artık :D
Bu Duvar İle İlgili Bir Map Vardı Captive Başarım Kazandıkca Duvar Yarım Block Genişliyordu Çok İyi Oldu Gelmesi Sayesinde o Güzel Map Yapıldı :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

BurakCanMcTürk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraşmadım ..:D Benim İçin Önemli Olan Yer Dünyanın Ortası Ve Bunu Yazarken Dünyanın Tam Ortasındayım Ko çum :)