Minecrafting: Yeni Nesilin En Başta Grubu!

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Minecrafting Grubu

Minecrafting Grubunun amacı, Minecraft Sunucularında oynamak ve orada kral olmadan bırakmamaktır.
Olay şu, VIP Değilseniz en güçlü klanda VIP'iseniz en güçlü klanın sizin yönetiminizde olması şarttır.
Grubumuzda ayrıca Sunucu Reklamlarıda yapılabilmektedir, Reklam aşırı yapılırsa konu silinir.
Grubumuz yabancı sunucularda dupe yapmayı seven bir gruptur, dupeci kralı gibi birşeyiz yabancı sunucularda.
Takım olduğumuz adamlara ihanet ederiz, Nedeni: Kimseye güvenmeyeceksin.
Grubumuza admin vs alım yoktur, tek ve tek başkan Crafted'tir.

Dost Gruplar
Anti Lapis

Tek dost grubumuz anti lapis grubudur, Sahibi @Admicos'dur.
Grup açtığımda başta dost grup olmayı kabul ederek gelişmemizde büyük önem sağladı ve şu an #200KardeşMinecrafting!
Benden bu kadar, Esen kalın Minecraftingli kalın!

@Crafted

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında siz Anti - Sadist grubuyla da dost olmak istediniz fakat o grubun dost olduğu bir grubu dostlarından çıkarmasını istediğiniz için sorun çıktı.Ve yanlış anlaşılma yüzünden dost grup olmadınız.Aslında Anti - Sadist grubu dost aramıyor destek olan grup arıyor ve size de belirttiler ''Biz dost grup olmuyoruz sadece diğer gruplar bize destek olurlar ve biz de gelişip sadistlik denilen bu pisliği forumdan uzak tutmuş oluruz.'' dediler fakat siz düşman olduğunuz grup destek veren grupların içinde olduğu için kabul etmediniz.İsterseniz yinede destek verebilirsiniz.

Bu arada size teşekkür ederim MineCrafting grubu olarak yabancı sunucularda Türkleri hain pislikler olarak tanıtıyorsunuz sizi ayakta alkışlıyorum bu sayede o yabancı çocuklar da Türkleri iyi hoş görülü saygılı kahraman bir halk olarak değilde hain gözüne kral olmayı dikmiş egoist insanlar sanacaklar.Bravo çok büyük bir tebriği hak ediyorsunuz.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında siz Anti - Sadist grubuyla da dost olmak istediniz fakat o grubun dost olduğu bir grubu dostlarından çıkarmasını istediğiniz için sorun çıktı.Ve yanlış anlaşılma yüzünden dost grup olmadınız.Aslında Anti - Sadist grubu dost aramıyor destek olan grup arıyor ve size de belirttiler ''Biz dost grup olmuyoruz sadece diğer gruplar bize destek olurlar ve biz de gelişip sadistlik denilen bu pisliği forumdan uzak tutmuş oluruz.'' dediler fakat siz düşman olduğunuz grup destek veren grupların içinde olduğu için kabul etmediniz.İsterseniz yinede destek verebilirsiniz.

Bu arada size teşekkür ederim MineCrafting grubu olarak yabancı sunucularda Türkleri hain pislikler olarak tanıtıyorsunuz sizi ayakta alkışlıyorum bu sayede o yabancı çocuklar da Türkleri iyi hoş görülü saygılı kahraman bir halk olarak değilde hain gözüne kral olmayı dikmiş egoist insanlar sanacaklar.Bravo çok büyük bir tebriği hak ediyorsunuz.

Aslında yabancı sunucularda dupe yaygındır, bunun önüne geçemezsin, o sunucudaki çoğu insan dupe yapıyordu biz yapmaz isek diğerleri yaparlar, egoist olarakda reddediyorum ancak kral olmak sonuna kadar gitmek her zaman istiyoruz rekabetci bir grubuz, Neyse burada seninle tartışmak istemiyorum daha fazla sorun olursa öm den tartışabiliriz. İyi günler

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında yabancı sunucularda **** yaygındır, bunun önüne geçemezsin, o sunucudaki çoğu insan **** yapıyordu biz yapmaz isek diğerleri yaparlar, egoist olarakda reddediyorum ancak kral olmak sonuna kadar gitmek her zaman istiyoruz rekabetci bir grubuz, Neyse burada seninle tartışmak istemiyorum daha fazla sorun olursa öm den tartışabiliriz. İyi günler
**** nedir? Ayrıca bu kadar büyük bir grubun konusun da neden senin ve benim mesajlarım bulunuyor?

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncelliğimizi kaybediyoruz bu yüzden .
Eğer bu durum böyle devam ederse bir kaç aya kalmaz grup unutulur güncellikle alakalı etkinlikler yapsanız iyi olur ve bu etkinliklerde kazanan kişilere premium hesap verirseniz grubunuz daha çok tutulur eğer premium hesap ayarlayamazsanız benimle irtibata geçin size ben kendim premium hesap verebilirim.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer bu durum böyle devam ederse bir kaç aya kalmaz grup unutulur güncellikle alakalı etkinlikler yapsanız iyi olur ve bu etkinliklerde kazanan kişilere premium hesap verirseniz grubunuz daha çok tutulur eğer premium hesap ayarlayamazsanız benimle irtibata geçin size ben kendim premium hesap verebilirim.
Premium hesabı bedavaya alabilirsek iyi olur aslında sizle çok müteşekkür oluruz ancak etkinlik için şu an gerekli değil güncelliğimiz o kadarda kötü değil fakat ileride olabilir.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yaptığım gibi diyosun yani :D

Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Laizen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium hesabı bedavaya alabilirsek iyi olur aslında sizle çok müteşekkür oluruz ancak etkinlik için şu an gerekli değil güncelliğimiz o kadarda kötü değil fakat ileride olabilir.
Sakın bu premium hesapları normal 60 TL maliyeti olan premium hesaplarla karıştırmayın bunlar hack ile ele geçirilmiş ve 1 - 2 önce forumda paylaşılmış ve çok az kişinin elde edebilmiş olduğu çalıntı hesaplardır ve bunların identy codeları bilinmemektedir.