MinecraftLines Uçağı (AirLines Plane) + Yapım Aşamaları

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Sizin gerçeklik kavramınız ne zaten görüntü anlamında bir gerçekcilik istiyoruz uçağın motoru bile yok adama demezler mi bu uçak nasıl uçuyor sonuçta burada adı ''Uçak'' olan bir yapıdan bahsediyoruz o zaman azıcık uçağa benzesin değil mi?
Olayi cok yanlis yere cekiyorsun. Red'in burada yaptigi elestiri ucagin motorunun olmamasi degil yun olmasi.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunda her türlü şey yapılır.
Ağacı en altından kestiğinizde hepsi düşmezken gelip yünden uçak mı olur diyorsunuzya anlamıyorum.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayi cok yanlis yere cekiyorsun. Red'in burada yaptigi elestiri ucagin motorunun olmamasi degil yun olmasi.
Ben herhangi bir gerçekçilikten bahsettim,
Sorun motor olmaması veya yünün kötü durması olabilir.
Ama bir uçak motorsuz ve yünden yapılmışsa bu uçamaz dedim.Bu yüzden de "güzel bir texture pack demir bloğu kullanabilirsin" dedim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunda her türlü şey yapılır.
Ağacı en altından kestiğinizde hepsi düşmezken gelip yünden uçak mı olur diyorsunuzya anlamıyorum.
Demeye çalıştığım şey buna ''UÇAK'' demiş en azından ağaç ''Görüntü'' bakımından ağaca benziyor yaprağı var odunu var ama bu nasıl bir uçak yünden motoru olmayan bir uçak gerçekten neyi direttiğinizi anlamıyorum

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Ben herhangi bir gerçekçilikten bahsettim,
Sorun motor olmaması veya yünün kötü durması olabilir.
Ama bir uçak motorsuz ve yünden yapılmışsa bu uçamaz dedim.Bu yüzden de "güzel bir texture pack demir bloğu kullanabilirsin" dedim.
Ya ben de size diyorum ki build yaparken blogun turunu goze almayacaksiniz onemli olan gorunumudur. Zaten beyaz bir blok varken neden kaynak paketi kullansin ki.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demeye çalıştığım şey buna ''UÇAK'' demiş en azından ağaç ''Görüntü'' bakımından ağaca benziyor yaprağı var odunu var ama bu nasıl bir uçak yünden motoru olmayan bir uçak gerçekten neyi direttiğinizi anlamıyorum
Sana uçak yaptığını söylüyor mu ? Söylüyor
Uçağa benzemiyorsa bile uçak olduğunu biliyorsun.
Belki elinden bu gelmiştir. Buna geliştirilmeli kötü diyip geçmen gerekirdi ozaman

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel olur.
Buda oyunun tadı tuzudur.
Burada yünden uçak olmaz gerçeklilik kat dersen
o tadı tuzu dediğin ağaç olayınada hakaret etmiş oluyorsun yanlız
Ağacın yaprağı var mı ? VAR.
Ağacın odunu var mı ? VAR.
Minecraft bunları yapmış sonuçta.
Ama yünden bir uçak gördün mü hayatında hiç sen ?