MinecraftLines Uçağı (AirLines Plane) + Yapım Aşamaları

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Sadece lacivert uçağı kast etmiyorum bu 1
Yün yerine kuvars bloğu kullanabilirdi bu 2
Ayrıca o ''Uçak'' mevzusu şöyle mesela sen bana bu bir ağaç dersin ama ağacı kahverengi yünden yaparsın o zaman o yünün dokusu uymaz değil mi ya da bu bir mağara dersin taş yerine gri başka bir blok ile yaparsın olay bu yani kuvarsdan yapsın ve doku paketi kullanıp demir ile yapsın sorun çözülsün olay bu
Ya tamam da neden beyaz doku zaten varken doku paketi kullansin ki biraz mantikli dusun
Yun blogu oraya en uygun blok. Agaca kahverengi yun uymaz cunku zaten agac govdesi olmasi icin odun blogu var. Ama ucak govdesi yapmak icin puruzsuz beyaz bir blok yok.[DOUBLEPOST=1417020945,1417020868][/DOUBLEPOST]
Kör müsün bilmiyorum ama onun her yeri yün değil ^^
Sadece alt motor kısmı yün ^^
Alti yun olan ucak ucmaz ki ^^

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya tamam da neden beyaz doku zaten varken doku paketi kullansin ki biraz mantikli dusun
Yun blogu oraya en uygun blok. Agaca kahverengi yun uymaz cunku zaten agac govdesi olmasi icin odun blogu var. Ama ucak govdesi yapmak icin puruzsuz beyaz bir blok yok.[DOUBLEPOST=1417020945,1417020868][/DOUBLEPOST]
Alti yun olan ucak ucmaz ki ^^
Peki Kuvars bloğu varken neden yünü savunuyorsun? Sen de zaten yünün uygun olmadığını ve o açık gri çizgilerinin uçağın yapısını bozduğunu biliyorsun kuvars en iyi seçenek son çare doku paketi neden hala yünü savunuyorsun?

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Peki Kuvars bloğu varken neden yünü savunuyorsun? Sen de zaten yünün uygun olmadığını ve o açık gri çizgilerinin uçağın yapısını bozduğunu biliyorsun kuvars en iyi seçenek son çare doku paketi neden hala yünü savunuyorsun?
Kuvarsin da kenarinda cizgiler var ve ortasinda koyuluk var. Rengi de krem rengi. Sen neden hala doku paketini savunuyorsun peki?

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir düşünceyle yapı(lara) yaklaşıyorsunuz hangi blokların kullandığı o yapının tasarımının bir parçasıdır. Doku paketi ile tasarımın gerçekçiliğini artırırsın.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Nasıl bir düşünceyle yapı(lara) yaklaşıyorsunuz hangi blokların kullandığı o yapının tasarımının bir parçasıdır. Doku paketi ile tasarımın gerçekçiliğini artırırsın.
Tamam da o amacla kullanilabilecek bir blok varken neden doku paketi kullanilsin ki?
Ve bu yapiya "Yunden yapilan ucbk ucmaz" diye elestiri yapmak dogru mu sence?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Konuyu saptıranlar bir çekilse her şey ortaya çıkar zaten. Benim tepkim yünden uçak olmaz diyen arkadaşa. Taştan demirden oluyor da yünden mi oluyor? Görüntüye bakın işleve değil.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıya estetiksel olarak bakılır, işlev istiyorsanız redstone ile yapın uçsun.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kuvarsin da kenarinda cizgiler var ve ortasinda koyuluk var. Rengi de krem rengi. Sen neden hala doku paketini savunuyorsun peki?
Tabi savunurum çünkü şöyle bir şey var bazı doku paketleri var blokların renklerini canlandırıyor ve blokları daha güzel gösteriyor mesela bende bu forumda bir arkadaşımızın yaptığı bir doku paketi var bütün pixel art ve buildlerini onunla yapıyorum ve çok güzel oluyor. Benim sorunum bu bir yapı yapıyorsak güzel ve gerçekci olmalı olay bundan ibaret sabahtan beri doku paketine karşı eleştirime karşı çıkıyorsun ben arkadaşa uçak yapma veya uçağın hiç iyi değil başka bir şey yap falan demiyorum sadece uçağın ön kısmını değiştir ve yün yerine doku paketi kullanarak farklı bir hava kat daha güzel olur diyorum -ha bir de motor yap diyorum- bu kadar yani ne gerek var bu kadar yünü savunmaya

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
@lSincapl bir dusunsene sen hayatinda puruzsuz dokulu bir ucak gordun mu? Dunyada isiklandirma oyundaki gibi degildir ucagin yuzeyi puruzsuz renkte olamaz bu yuzden yunun dokusu gayet uygun.
Ve sen konuyu hala farkli yere cekiyorsun tartismanin cikmasinin sebebi Red'in "yunden yapilan ucak ucmaz" diye elestiri yapmasi ama sen hala doku paketi diyorsun olayi nasil degistirdin anlayamadim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@lSincapl bir dusunsene sen hayatinda puruzsuz dokulu bir ucak gordun mu? Dunyada isiklandirma oyundaki gibi degildir ucagin yuzeyi puruzsuz renkte olamaz bu yuzden yunun dokusu gayet uygun.
Ve sen konuyu hala farkli yere cekiyorsun tartismanin cikmasinin sebebi Red'in "yunden yapilan ucak ucmaz" diye elestiri yapmasi ama sen hala doku paketi diyorsun olayi nasil degistirdin anlayamadim.
Benden senin nasıl hala yünü savunduğunu anlamıyorum sana o kelimeyi açıkladım Red aynı zamanda görünüm bakımından da o sözcüğü söyledi ve mantıken yün olan uçak uçmadığı için bundan rahatsızlık duyduğunu söyledi bu bir eleştiridir siz nasıl konuyu buraya getirdiniz anlamadım.