Minecraft'ta 1.9 ve üzeri sürümlerini neden genel olarak sevmiyorsunuz?

ACAN.C

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1.9 sürümünden itibaren Minecraft'da çok büyük yenilikler oldu/oluyor bu yenilikler; kızıltaş, yeni bloklar, yeni eşyalar, yeni moblar, yeni mekanlar, yeni komutlar, bug - fix düzletmeleri, PvP olarak baya geniş ve fazla bir düzenlemeyle, yeniliklerle bize sunuluyor, ama Türkiye de hâla 1.7-1.8 den çıkılamadı bunun nedenini PvP den ötürü diye düşünüyorum ama şöyle bir şey var 1.9 dan itibaren yenilenen PvP çok daha kaliteli, taktiksel ve gerçekçi oldu.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Magma bloğunu, end dünyasını ve yeni gelen mobları (vex gibi) beğenmedim. Bunların dışında pvp ile ilgili kalkan eklenmesini çok sevdim, köylerin düzeltilmesini sevdim (Gerçi hala katedecekleri yol var bu konuda ama neyse).

soDank

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hala şu lapsli sunucu açan 12 yaşındaki sunucu """"adminlerini"""" bloklayacak sistem bulamadılar :(

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Yavaş yavaş türkiyedeki sunucu sürümleri yükselmeye bşladı 1.8 üzeri açılıyor artık çünkü herkes 1.8 ile girmeye başladı sunıculara önümüzdeki yaz 1.9 a heçeriz her halde.

Olumun_4_Kolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hala şu lapsli sunucu açan 12 yaşındaki sunucu """"adminlerini"""" bloklayacak sistem bulamadılar :(
Bu konu Mojang'ın değil, ülkedeki sunucu sahiplerinin sorunudur. Adam niye oyununu sattığı bir ülkedeki sunuculara, sırf yaşları küçük ve uygunsuz davranışlarda bulunuyorlar diye müdehale etsin ki ? Sunucu alanlar ve satanların ilgilenmesi gereken bir konu bu.

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye genel olarak yeniliklere açık bir ülke değil. Bundan dolayı da yavaş yavaş yeni sürümlere geçiyoruz.
Birde şöyle bir konu var; ''hile'' çocuk açıyor speedmineyi açıyor kill aura yı açıyor noknokbackı keyfini çıkartıyor.
Bunların karşısına geçmek için tek çare forumun düzene sokulması.