Minecraftta 190-200 fps alırken ram verdikten sonra chunkları yükseltsemde 30-70 arası fps alıyorum

MertBaran198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
javayı silip tekrar yükledim minecraftıda hatta ikisinide kaldırdım önce javayı sonra mc yi yükledim sorun geçmedi bilgisayarımdan da bikaç ayar yapmıştım internette izlediğim videolara göre ama sorun geçmedi of ya :(

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OptiFine yukleyin. Ayni sorun bende de oldu OptiFine yukledim suan 100FPS 'in altina dusmuyor. 60'a sabitliyorum ben de. Ayrica bunun Crack-Premium ile alakasi yok.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
tmm da işlemci kötüyse çok ram ister böylece crash verebilir bu yüzden 512 MB yeterli
İşlemci kötü olunca rame mi abanıyor oyunlar o zaman bi core 2 Duo ve 16 gb ram bütün oyunları açar :/ (bence dediğinin tam tersi ama neyse.
Dipçik not : burada bitcoin miner kafası ile düşünüyorum [emoji14] )

MertBaran198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi ben yılların pvpcisiyim diyom bana optifine varmı diyon ya neden ram verdin diyosan aslında oyun kasmıyo videodada 100ün altına düşmüyo ama ben arada sırada oyun droplanır diyo korktum ram verdm daha kötü oldu ama 32 farda 130fps alıyorum hemde videoda ama 2farda 100üzor alıyorum ben bu pcyi çözemedim :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
abi ben yılların pvpcisiyim diyom bana optifine varmı diyon ya neden ram verdin diyosan aslında oyun kasmıyo videodada 100ün altına düşmüyo ama ben arada sırada oyun droplanır diyo korktum ram verdm daha kötü oldu ama 32 farda 130fps alıyorum hemde videoda ama 2farda 100üzor alıyorum ben bu pcyi çözemedim :D
12 farda 2500+ fps gördüm... ama oyuncular çok olunca aynı ayarda 900 fps düşüyor

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk